Menu

Raaka-aineet

+

Työohje

  • Kevytmaito, vähälaktoosinen 0.5 l
  • Carte d'Or Mustikkakeitto/-kiisseli 1,8kg/11L/6L 0.2 kg
  • Rama Professional Kuohu 31% 1 L 0.5 l
  • Mustikka, pakaste, kotimainen 0.3 kg
  • Sokeri 0.1 kg

...

Valmistus

  1. Työohje

    • Sekoita kiisseliaines kylmään maitoon.
    • Vaahdota Knorr Kuohu ja lisää kiisseli-maitoseos vaahdon joukkoon.
    • Sulata ja soseuta mustikat tai käytä valmista mustikkapyreetä. Lisää sose vaahtoon ja mausta mousse sokerilla.

    Vinkki! Koristele mousse mustikoilla.

    Energia 176 kcal/100g
    Proteiini 2,1g/100g
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu