Metsämarja-Runebergin kakku

Raaka-aineet
Metsämarja-Runebergin kakku
Laske tämän lautasen hinta täällä:
Annosten lukumäärä
−
+
Lautasen hinta menulla
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
€1.65
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Raaka-aineen merkki
Nimi
Hinta euroissa
Määrä
Osan hinta ruuasta (%)
Yhteenlaskettu kustannus
Kakkupohja
Flora Professional laktoositon margariini 60, 2,5 kg
/kg
0.15 kg
0%
Fariinisokeri
/kg
0.14 kg
0%
Vehnäjauho
/kg
0.2 kg
0%
Mantelijauhe
/kg
0.05 kg
0%
Piparkakku, muru
/kg
0.15 kg
0%
Leivinjauhe
/g
3.0 g
0%
Kaneli, jauhettu
/g
2.0 g
0%
Kardemumma, jauhettu
/g
2.0 g
0%
Kananmuna
/kg
0.11 kg
0%
Rama Professional Kuohu Laktoositon 30% 1L
/l
0.1 l
0%
Kostutusliemi
Galliano likööri
/l
0.1 l
0%
Vesi
/l
0.1 l
0%
Sokeri
/kg
0.09 kg
0%
Lipton HoReCa Metsämarja 6 x 25 pss
/pussi
2.0 pussi
0%
Pannacotta
Kevytmaito
/l
0.25 l
0%
Rama Professional Kuohu Laktoositon 30% 1L
/l
0.25 l
0%
Carte d'Or Panna Cotta 0,52 kg / 4 L
/kg
0.07 kg
0%

Points
Sinappi: ei
Seesaminsiemen: ei
Raaka-aineen nimi
/
Vastuunvapauslauseke: Esitetyt hinnat ovat arvioita, jotka perustuvat tukkujen markkinahintoihin. Hinnat ovat alttiita muutoksille, kausivaihteluille ja tarjonnan määrälle. Unilever Food Solutionsia ei voi pitää vastuussa vaihteluista tai eroista todellisiin hintoihin.
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Kakkupohja
-
Flora Professional laktoositon margariini 60, 2,5 kg 0.15 kg
-
Fariinisokeri 0.14 kg
-
Vehnäjauho 0.2 kg
-
Mantelijauhe 0.05 kg
-
Piparkakku, muru 0.15 kg
-
Leivinjauhe 3.0 g
-
Kaneli, jauhettu 2.0 g
-
Kardemumma, jauhettu 2.0 g
-
Kananmuna 0.11 kg
-
Rama Professional Kuohu Laktoositon 30% 1L 0.1 l
Kostutusliemi
-
Galliano likööri 0.1 l
-
Vesi 0.1 l
-
Sokeri 0.09 kg
-
Lipton HoReCa Metsämarja 6 x 25 pss 2.0 pussi
Pannacotta
-
Kevytmaito 0.25 l
-
Rama Professional Kuohu Laktoositon 30% 1L 0.25 l
Valmistus
-
Kakkupohja
- Voitele noin 25cm x 32 cm kokoinen vuoka huolellisesti. 1/2 GN pakki käy hyvin.
- Laita vuoan pohjalle leivinpaperi.
- Vaahdota voi sekä sokerit.
- Lisää munat yksitellen seokseen.
- Yhdistä kuivat aineet keskenään ja lisää voiseokseen.
- Lisää lopuksi kerma ja nostele tasaiseksi.
- Kumoa massa vuokaan. Paista 200°C uunissa noin 15 minuuttia.
- Kumoa kakkupohja pois vuoasta.
- Puhdista vuoka ja laita kelmu vuoan pohjalle ja sivuille. Laita kakkupohja takaisin vuokaan.
-
Kostutusliemi
- Yhdistä kostutsliemen ainekset ja keitä noin 5 minuuttia.
- Kostuta jäähtynyt kakku liemellä ja anna vetäytyä hetken aikaa.
-
Pannacotta
- Kiehauta panna cottan maito ja kerma.
- Lisää joukkoon metsämarjateepussit ja anna maustua kannen alla noin 10 minuuttia.
- Poista teepussit ja vatkaa joukkoon panna cotta aines.
- Anna massan jäähtyä ja kaada se kakkupohjan päälle.
- Hyydytä kylmässä mielellään yön yli.
- Leikkaa lämpimällä veitsellä annospaloiksi ja koristele tuoreilla vadelmilla.