Menu

Raaka-aineet

+

Kakkupohja

  • Flora Professional laktoositon margariini 60, 2,5 kg 0.15 kg
  • Fariinisokeri 0.14 kg
  • Vehnäjauho 0.2 kg
  • Mantelijauhe 0.05 kg
  • Piparkakku, muru 0.15 kg
  • Leivinjauhe 3.0 g
  • Kaneli, jauhettu 2.0 g
  • Kardemumma, jauhettu 2.0 g
  • Kananmuna 0.11 kg
  • Rama Professional Kuohu Laktoositon 30% 1L 0.1 l

Kostutusliemi

  • Galliano likööri 0.1 l
  • Vesi 0.1 l
  • Sokeri 0.09 kg
  • Lipton HoReCa Metsämarja 6 x 25 pss 2.0 pussi

Pannacotta

Valmistus

  1. Kakkupohja

    • Voitele noin 25cm x 32 cm kokoinen vuoka huolellisesti. 1/2 GN pakki käy hyvin.
    • Laita vuoan pohjalle leivinpaperi.
    • Vaahdota voi sekä sokerit.
    • Lisää munat yksitellen seokseen.
    • Yhdistä kuivat aineet keskenään ja lisää voiseokseen.
    • Lisää lopuksi kerma ja nostele tasaiseksi.
    • Kumoa massa vuokaan. Paista 200°C uunissa noin 15 minuuttia.
    • Kumoa kakkupohja pois vuoasta.
    • Puhdista vuoka ja laita kelmu vuoan pohjalle ja sivuille. Laita kakkupohja takaisin vuokaan.
  2. Kostutusliemi

    • Yhdistä kostutsliemen ainekset ja keitä noin 5 minuuttia.
    • Kostuta jäähtynyt kakku liemellä ja anna vetäytyä hetken aikaa.
  3. Pannacotta

  4. Kiehauta panna cottan maito ja kerma.
  5. Lisää joukkoon metsämarjateepussit ja anna maustua kannen alla noin 10 minuuttia.
  6. Poista teepussit ja vatkaa joukkoon panna cotta aines.
  7. Anna massan jäähtyä ja kaada se kakkupohjan päälle.
  8. Hyydytä kylmässä mielellään yön yli.
  9. Leikkaa lämpimällä veitsellä annospaloiksi ja koristele tuoreilla vadelmilla.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu