Menu

Raaka-aineet

+

Kakkupohja

  • Flora Professional laktoositon margariini 60, 2,5 kg 0.2 kg
  • Fariinisokeri 0.1 kg
  • Vehnäjauho 0.2 kg
  • Mantelijauhe 0.1 kg
  • Piparkakku, muru 0.2 kg
  • Leivinjauhe 3.0 g
  • Kaneli, jauhettu 2.0 g
  • Kardemumma, jauhettu 2.0 g
  • Kananmuna 0.1 kg
  • Rama Professional Kuohu Laktoositon 30% 1L 0.1 l

Kostutusliemi

  • Galliano likööri 0.1 l
  • Vesi 0.1 l
  • Sokeri 0.1 kg
  • Lipton HoReCa Metsämarja 6 x 25 pss 2.0 pussi

Pannacotta


...

Valmistus

  1. Kakkupohja

    • Voitele noin 25cm x 32 cm kokoinen vuoka huolellisesti. 1/2 GN pakki käy hyvin.
    • Laita vuoan pohjalle leivinpaperi.
    • Vaahdota voi sekä sokerit.
    • Lisää munat yksitellen seokseen.
    • Yhdistä kuivat aineet keskenään ja lisää voiseokseen.
    • Lisää lopuksi kerma ja nostele tasaiseksi.
    • Kumoa massa vuokaan. Paista 200°C uunissa noin 15 minuuttia.
    • Kumoa kakkupohja pois vuoasta.
    • Puhdista vuoka ja laita kelmu vuoan pohjalle ja sivuille. Laita kakkupohja takaisin vuokaan.
  2. Kostutusliemi

    • Yhdistä kostutsliemen ainekset ja keitä noin 5 minuuttia.
    • Kostuta jäähtynyt kakku liemellä ja anna vetäytyä hetken aikaa.
  3. Pannacotta

Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu