Liemessä kypsennettyä lohta ja paahdettua kukkakaalia
Perinteinen liemessä kypsytetty lohi tarjoillaan tillimajoneesin ja paahdetun kukkakaalin kanssa.

Raaka-aineet
Liemessä kypsennettyä lohta ja paahdettua kukkakaalia
Laske tämän lautasen hinta täällä:
Annosten lukumäärä
−
+
Lautasen hinta menulla
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
€8.57
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Raaka-aineen merkki
Nimi
Hinta euroissa
Määrä
Osan hinta ruuasta (%)
Yhteenlaskettu kustannus
Lohen valmistus
Lohifilee
/kg
1.2 kg
0%
Suola
/kg
0.01 kg
0%
Porkkana
/kg
0.1 kg
0%
Fenkoli
/kg
0.1 kg
0%
Vesi
/l
3.0 l
0%
valkoviinietikka
/l
0.2 l
0%
Laakerinlehti
/g
1.0 g
0%
Kukkakaali
Kukkakaali
/kg
1.71 kg
0%
Flora Aromiöljy 2,4 L
/dl
0.5 dl
0%
Majoneesi
Majoneesi:
/
0.0
0%
Hellmann's Real Majoneesi 2 L / 1,85 kg
/kg
0.5 kg
0%

Points
Kananmuna: kyllä
Kala: ei
Tilli
/kg
0.1 kg
0%
Limesitruunamehu
/kg
0.03 kg
0%
Raaka-aineen nimi
/
Vastuunvapauslauseke: Esitetyt hinnat ovat arvioita, jotka perustuvat tukkujen markkinahintoihin. Hinnat ovat alttiita muutoksille, kausivaihteluille ja tarjonnan määrälle. Unilever Food Solutionsia ei voi pitää vastuussa vaihteluista tai eroista todellisiin hintoihin.
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Lohen valmistus
-
Lohifilee 1.2 kg
-
Suola 0.01 kg
-
Porkkana 0.1 kg
-
Fenkoli 0.1 kg
-
Vesi 3.0 l
-
valkoviinietikka 0.2 l
-
Laakerinlehti 1.0 g
Kukkakaali
-
Kukkakaali 1.71 kg
-
Flora Aromiöljy 2,4 L 0.5 dl
Majoneesi
-
Majoneesi:
-
Tilli 0.1 kg
-
Limesitruunamehu 0.03 kg
Valmistus
-
Lohen valmistus
- Leikkaa nahaton lohi 10 annospalaan. Laita palat korkeareunaiselle voidellulle pellille, mausta suolalla ja anna vetäytyä 1 tunti.
- Laita porkkanat ja fenkoli kattilaan. Kaada päälle vesi ja lisää valkoviinietikka, tillin siemenet ja laakerinlehdet. Kuumenna kiehuvaksi. Kaada kiehuva liemi lohen päälle ja anna lohen peitettynä hautua + 40 C asteiseksi.
-
Kukkakaali
- Paahdettu kukkakaali: Lämmitä uuni + 230 C asteeseen. Puhdista kukkakaali ja leikkaa nupuiksi. Voit käyttää myös siistit lehdet ja viipaloida varren. Ripottele kukkakaalinuppujen pinnalle öljyä ja mausta suolalla. Paahda uunissa kunnes kukkakaaleissa on väriä ja ne ovat sopivan kypsiä noin 10-15 minuuttia. Lisää pellille kypsentämisen loppuvaiheessa lehdet ja viipaloidut kukkakaalin varret.
-
Majoneesi
- Tillimajoneesi: Sekoita majoneesiin tilli ja mausta sitruunalla ja halutessasi suolalla.