Salaatti punajuuresta, omenasta ja tattarista
Värikäs juuressalatti sopii sekä salaatiksi että lisäkkeeksi.

Raaka-aineet
Salaatti punajuuresta, omenasta ja tattarista
Laske tämän lautasen hinta täällä:
Annosten lukumäärä
−
+
Lautasen hinta menulla
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
€1.46
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Raaka-aineen merkki
Nimi
Hinta euroissa
Määrä
Osan hinta ruuasta (%)
Yhteenlaskettu kustannus
Työohje
Keltajuuri
/g
600.0 g
0%
Punajuuri
/g
700.0 g
0%
Lehtiselleri
/g
100.0 g
0%
Omena
/g
100.0 g
0%
Tattari
/g
15.0 g
0%
Hellmann's Sitruunavinegretti 1 L
/dl
0.0 dl
0%

Raaka-aineen nimi
/
Vastuunvapauslauseke: Esitetyt hinnat ovat arvioita, jotka perustuvat tukkujen markkinahintoihin. Hinnat ovat alttiita muutoksille, kausivaihteluille ja tarjonnan määrälle. Unilever Food Solutionsia ei voi pitää vastuussa vaihteluista tai eroista todellisiin hintoihin.
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Työohje
-
Keltajuuri 600.0 g
-
Punajuuri 700.0 g
-
Lehtiselleri 100.0 g
-
Omena 100.0 g
-
Tattari 15.0 g
Valmistus
-
Työohje
- Keitä 500 g keltajuurta ja 700 g punajuurta pehmeäksi kevyesti suolatussa vedessä.
- Jäähdytä ja leikkaa sitten lohkoiksi.
- Viipaloi 100 g keltajuurta ohuiksi viipaleiksi mandoliinilla.
- Viipaloi myös lehtiselleri ja laita kylmään veteen.
- Viipaloi omena ohuiksi viipaleiksi mandoliinilla ja sekoita joukkoon sitruunamehua, jotta omena ei tummu.
- Paahda tattari kuivalla, kuumalla pannulla.
- Yhdistäjuurekset, lehtiselleri, omena ja tattari.
- Mausta suolalla ja lisää joukkoon sitruunavinegretti.