Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

+

Valmistus

  • Flora Aromiöljy 2,4 L
  • Jättikatkaravun pyrstö, kuorittu 1.0 kg
  • Ananas, tuore 2.0 kg
  • Suola ja mustapippuri
  • Tomaatti 0.4 kg
  • Salottisipuli 0.1 kg
  • Hellmann's Real Majoneesi 2 L / 1,85 kg 0.2 kg
  • Knorr Pronto, maustettu tomaattisurvos 4 x 3kg 0.1 kg
  • Knorr Savuchili Puré Professional 750g 40.0 g
  • Korianteri, tuore 40.0 g
  1. Valmistus

    • Paista ravut ja ananas kuumalla pannulla.
    • Mausta suolalla sekä pippurilla.
    • Yhdistä tomaatit, salottisipulit ja korianteri.
    • Sekoita majoneesi, Prontto ja savuchili.
    • Kokoa ainekset kerroksittain tarjoiluastiaan ja koristele korianterilla.