Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

+

Salaatti

  • Kikherne, säilyke 0.3 kg
  • Kidney papu, punainen, säilyke 0.3 kg
  • Papu, vihreä 0.2 kg
  • punasipuli 50.0 g

Kastike

  • Hellmann's Sitruunavinegretti 1 L 0.2 l
  • Knorr Tahnamauste Timjami 340 g 20.0 g
  • Suola 5.0 g
  • Mustapippuri, rouhittu 1.0 g
  1. Salaatti

    • Valuta vihreät pavut jakikherneethyvin
    • Suikaloi punasipuli
    • Keitä vihreitä papuja 4-5 minuuttia niin, että pavut ovat juuri ja juuri kypsiä
    • Yhdistä pavut ja sipulit
  2. Kastike

    • Sekoita kastikeainekset keskenään
  3. Viimeistely

    • Sekoita kastike papusalaatin joukkoon
    • Mausta ja tarjoile