Menu

Raaka-aineet

+

Savuporkkanat

  • Porkkana 1.5 kg
  • Flora Aromiöljy 2,4 L 1.0 dl
  • Savu nestemäinen 1.0 ml
  • Ketjap manis soijakastike 100.0 ml
  • Merilevä 40.0 g
  • Vesi
  • Seesaminsiemen 20.0 g
  • Hellmann's Real Majoneesi 2 L / 1,85 kg 400.0 g
  • Suola
  • Mustapippuri, rouhittu

Merileväsalaatti

  • Merilevä
  • Seesaminsiemen
  • Hellmann's Real Majoneesi 2 L / 1,85 kg
  • Sitruunan kuori

kun pohjola kohtaa idän, syntyy siitä upea salaatti. Tämä salaatti on täynnä umamia, jota sitruuna mukavasti raikastaa. Levä tuo tuulahduksen itäisiltä meriltä.

...

Valmistus

  1. Savuporkkanat

    1. Sekoita pestut ja lohkotut porkkanat keskenään.
    2. Mausta suolalla ja pippurilla. Paahda +160 C:ssa uunissa kypsäksi noin 25 minuuttia.
    3. Sekoita savuaromi  ja Ketjap Manis porkkanoiden joukkoon. Tarkista savu määrä ja lisää tarvittaessa
    4. Jäähdytä.

  2. Merileväsalaatti

    5. Laita leväsalaatti turpoamaan kylmään veteen 10 minuutiksi.
    6. Sekoita majoneesin joukkoon sitruunan raastettu kuoril ja mausta suolalla ja puippurilla.
    7. Sekoita jäähdytetyt porkkanat ja leväsalaatti keskenään.
    8. Kokoa salaatti tarjolle ja pursota majoneesikastiketta joukkoon. Koristele seesaminsiemenillä.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu