Kuningatarkohokas
Carte d'Or kiisselit sopivat myös leivontaan.

Raaka-aineet
Kuningatarkohokas
Laske tämän lautasen hinta täällä:
Annosten lukumäärä
−
+
Lautasen hinta menulla
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
€2.32
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Raaka-aineen merkki
Nimi
Hinta euroissa
Määrä
Osan hinta ruuasta (%)
Yhteenlaskettu kustannus
Työohje
Carte d'Or Mustikkakeitto/-kiisseli 1,8kg/11L/6L
/kg
0.18 kg
0%
Maizena Marja- ja Hedelmätärkkelys Tapioka 2 kg
/kg
0.05 kg
0%
Points
Kala: ei
Pähkinä: ei
Vadelma, pakaste
/kg
0.2 kg
0%
Vesi
/l
0.66 l
0%
Kananmunan valkuainen
/kg
0.22 kg
0%
Sokeri
/kg
0.09 kg
0%
Crème Bonjour Naturel Laktoositon tuorejuusto 1,5 kg
/kg
0.26 kg
0%
Tomusokeri
/kg
0.01 kg
0%
Raaka-aineen nimi
/
Vastuunvapauslauseke: Esitetyt hinnat ovat arvioita, jotka perustuvat tukkujen markkinahintoihin. Hinnat ovat alttiita muutoksille, kausivaihteluille ja tarjonnan määrälle. Unilever Food Solutionsia ei voi pitää vastuussa vaihteluista tai eroista todellisiin hintoihin.
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Työohje
-
Carte d'Or Mustikkakeitto/-kiisseli 1,8kg/11L/6L 0.18 kg
-
Vadelma, pakaste 0.2 kg
-
Vesi 0.66 l
-
Kananmunan valkuainen 0.22 kg
-
Sokeri 0.09 kg
-
Crème Bonjour Naturel Laktoositon tuorejuusto 1,5 kg 0.26 kg
-
Tomusokeri 0.01 kg
Valmistus
-
Työohje
- Sekoita kiisseliainekset ja Tapioka keskenään.
- Kuumenna vesi ja keitä vadelmia muutama minuutti.
- Lisää kiisseliainesseos voimakkaasti sekoittaen veden joukkoon. Anna kohokastaikinan jäähtyä. Vaahdota jäähtynyt taikina yleiskoneessa kuohkeaksi.
- Vaahdota valkuaiset ja sokeri kovaksi vaahdoksi. Sekoita valkuaisvaahto varovasti marjavaahdon joukkoon. Pursota taikina voideltuihin, sokeroituihin vuokiin.
- Paista +200 C:ssa uunissa noin 8 minuuttia.
- Ohenna tuorejuusto tarvittaessa maidolla tai vedellä ja mausta tomusokerilla. Tarjoa kohokkaan lisänä.