Menu

Raaka-aineet

+

Työohje


Carte d'Or kiisselit sopivat myös leivontaan.

...

Valmistus

  1. Työohje

    • Sekoita kiisseliainekset ja Tapioka keskenään.
    • Kuumenna vesi ja keitä vadelmia muutama minuutti.
    • Lisää kiisseliainesseos voimakkaasti sekoittaen veden joukkoon.
      Anna kohokastaikinan jäähtyä. Vaahdota jäähtynyt taikina yleiskoneessa kuohkeaksi.
    • Vaahdota valkuaiset ja sokeri kovaksi vaahdoksi.
      Sekoita valkuaisvaahto varovasti marjavaahdon joukkoon.
      Pursota taikina voideltuihin, sokeroituihin vuokiin.
    • Paista +200 C:ssa uunissa noin 8 minuuttia.
    • Ohenna tuorejuusto tarvittaessa maidolla tai vedellä ja mausta tomusokerilla. Tarjoa kohokkaan lisänä.

Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu