Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

+

Työohje

  • Carte d'Or Mustikkakeitto/-kiisseli 1,8kg/11L/6L 0.18 kg
  • Maizena Marja- ja Hedelmätärkkelys Tapioka 2 kg x 4 0.05 kg
  • Vadelma, pakaste 0.2 kg
  • Vesi 0.66 l
  • Kananmunan valkuainen 0.22 kg
  • Sokeri 0.09 kg
  • Crème Bonjour Naturel Laktoositon tuorejuusto 1,5 kg 0.26 kg
  • Tomusokeri 0.01 kg
  1. Työohje

    • Sekoita kiisseliainekset ja Tapioka keskenään.
    • Kuumenna vesi ja keitä vadelmia muutama minuutti.
    • Lisää kiisseliainesseos voimakkaasti sekoittaen veden joukkoon. Anna kohokastaikinan jäähtyä. Vaahdota jäähtynyt taikina yleiskoneessa kuohkeaksi.
    • Vaahdota valkuaiset ja sokeri kovaksi vaahdoksi. Sekoita valkuaisvaahto varovasti marjavaahdon joukkoon. Pursota taikina voideltuihin, sokeroituihin vuokiin.
    • Paista +200 C:ssa uunissa noin 8 minuuttia.
    • Ohenna tuorejuusto tarvittaessa maidolla tai vedellä ja mausta tomusokerilla. Tarjoa kohokkaan lisänä.