Raaka-aineet
Työohje
-
Vadelma, pakaste 0.2 kg
-
Vesi 0.66 l
-
Kananmunan valkuainen 0.22 kg
-
Sokeri 0.09 kg
-
Tomusokeri 0.01 kg
Valmistus
-
Työohje
- Sekoita kiisseliainekset ja Tapioka keskenään.
- Kuumenna vesi ja keitä vadelmia muutama minuutti.
- Lisää kiisseliainesseos voimakkaasti sekoittaen veden joukkoon. Anna kohokastaikinan jäähtyä. Vaahdota jäähtynyt taikina yleiskoneessa kuohkeaksi.
- Vaahdota valkuaiset ja sokeri kovaksi vaahdoksi. Sekoita valkuaisvaahto varovasti marjavaahdon joukkoon. Pursota taikina voideltuihin, sokeroituihin vuokiin.
- Paista +200 C:ssa uunissa noin 8 minuuttia.
- Ohenna tuorejuusto tarvittaessa maidolla tai vedellä ja mausta tomusokerilla. Tarjoa kohokkaan lisänä.