Raaka-aineet
Työohje
-
Voi 100.0 g
-
Vaalea siirappi 100.0 g
-
Glukoosi eli tärkkelyssiirappi 50.0 g
-
Sokeri 100.0 g
-
Muscovadosokeri 50.0 g
-
sormisuola 1.0 g
Valmistus
-
Työohje
- Paahda sokeri kuivalla pannulla kullanruskeaksi.
- Kaada paahtunut sokeri kattilaan ja lisää joukkoon muut raaka-aineet.
- Keitä kunnes lämpötila on +112 C, jos haluat jälkiruokakastiketta ja +124 C jos valmistat kolakaramelleja.
- Kun kolan lämpötila on halutunlainen, nosta kattila kylmään vesihauteeseen jäähtymään.
- Kaada vähän jäähtynyt kastike annostelupulloon tai karamellimassa silikonimuotteihin.
- Irrota hyytyneet kolakaramellit muoteista