Kolakaramellit
Knorr Kuohua voit käyttää myös kinuskin ja makeisten valmistamiseen

Raaka-aineet
Kolakaramellit
Laske tämän lautasen hinta täällä:
Annosten lukumäärä
−
+
Lautasen hinta menulla
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
€0.69
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Raaka-aineen merkki
Nimi
Hinta euroissa
Määrä
Osan hinta ruuasta (%)
Yhteenlaskettu kustannus
Työohje
Voi
/g
100.0 g
0%
Vaalea siirappi
/g
100.0 g
0%
Glukoosi eli tärkkelyssiirappi
/g
50.0 g
0%
Rama Professional Kuohu Laktoositon 30% 1L
/ml
150.0 ml
0%
Sokeri
/g
100.0 g
0%
Muscovadosokeri
/g
50.0 g
0%
sormisuola
/g
1.0 g
0%
Raaka-aineen nimi
/
Vastuunvapauslauseke: Esitetyt hinnat ovat arvioita, jotka perustuvat tukkujen markkinahintoihin. Hinnat ovat alttiita muutoksille, kausivaihteluille ja tarjonnan määrälle. Unilever Food Solutionsia ei voi pitää vastuussa vaihteluista tai eroista todellisiin hintoihin.
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Työohje
-
Voi 100.0 g
-
Vaalea siirappi 100.0 g
-
Glukoosi eli tärkkelyssiirappi 50.0 g
-
Rama Professional Kuohu Laktoositon 30% 1L 150.0 ml
-
Sokeri 100.0 g
-
Muscovadosokeri 50.0 g
-
sormisuola 1.0 g
Valmistus
-
Työohje
- Paahda sokeri kuivalla pannulla kullanruskeaksi.
- Kaada paahtunut sokeri kattilaan ja lisää joukkoon muut raaka-aineet.
- Keitä kunnes lämpötila on +112 C, jos haluat jälkiruokakastiketta ja +124 C jos valmistat kolakaramelleja.
- Kun kolan lämpötila on halutunlainen, nosta kattila kylmään vesihauteeseen jäähtymään.
- Kaada vähän jäähtynyt kastike annostelupulloon tai karamellimassa silikonimuotteihin.
- Irrota hyytyneet kolakaramellit muoteista