Köyhät ritarit ja omena-päärynärahka
Tarjoa köyhät ritarit omena-päärynärahkan kanssa.

Raaka-aineet
Köyhät ritarit ja omena-päärynärahka
−
+
€3.95
Köyhät ritarit
Ranskanleipä
/kg
0.8 kg
0%
Kevytmaito, vähälaktoosinen
/l
0.75 l
0%
Vehnäjauho
/kg
0.15 kg
0%
Kananmuna
/kg
0.25 kg
0%
Suola
/kg
0.01 kg
0%
Sokeri
/kg
0.05 kg
0%
Flora Juokseva Kasviöljyvalmiste 2,5 L
/l
0.2 l
0%
Pinnalle
Sokeri
/kg
0.1 kg
0%
Kaneli, jauhettu
/kg
0.01 kg
0%
Rahka
Vesi
/l
0.35 l
0%
Carte d'Or Omena-päärynäkeitto/-kiisseli 1,7kg/11L/6L
/kg
0.17 kg
0%
Rahka
/kg
0.35 kg
0%
Rama Professional Vanilla, vispautuva vanilliinikastike 1 L
/l
0.35 l
0%
/
Köyhät ritarit
-
Ranskanleipä 0.8 kg
-
Kevytmaito, vähälaktoosinen 0.75 l
-
Vehnäjauho 0.15 kg
-
Kananmuna 0.25 kg
-
Suola 0.01 kg
-
Sokeri 0.05 kg
-
Flora Juokseva Kasviöljyvalmiste 2,5 L 0.2 l
Pinnalle
-
Sokeri 0.1 kg
-
Kaneli, jauhettu 0.01 kg
Rahka
-
Vesi 0.35 l
-
Carte d'Or Omena-päärynäkeitto/-kiisseli 1,7kg/11L/6L 0.17 kg
-
Rahka 0.35 kg
-
Rama Professional Vanilla, vispautuva vanilliinikastike 1 L 0.35 l
Valmistus
-
Köyhät ritarit
- Leikkaa leipä viipaleiksi. Leipä saa olla kuivahtanutta. Voit myös käyttää pullaa köyhiin ritareihin.
- Sekoita maito, jauhot, kananmunat ja mausteet tasaiseksi. Kasta leipäviipaleet molemmin puolin maito-seokseen ja paista kullanruskeiksi margariinissa.
-
Pinnalle
- Pyöritä ritarit sokeri-kaneliseoksessa.
-
Rahka
- Sekoita vesi ja kiisseliainekset. Sekoita joukkoon rahka ja Vanilla. Tarjoa köyhien ritareiden kanssa.