Menu

Raaka-aineet

+

Köyhät ritarit

  • Ranskanleipä 0.8 kg
  • Kevytmaito, vähälaktoosinen 0.75 l
  • Vehnäjauho 0.15 kg
  • Kananmuna 0.25 kg
  • Suola 0.01 kg
  • Sokeri 0.05 kg
  • Flora Juokseva Kasviöljyvalmiste 2,5 L 0.2 l

Pinnalle

  • Sokeri 0.1 kg
  • Kaneli, jauhettu 0.01 kg

Rahka

  • Vesi 0.35 l
  • Carte d'Or Omena-päärynäkeitto/-kiisseli 1,7kg/11L/6L 0.17 kg
  • Rahka 0.35 kg
  • Rama Professional Vanilla, vispautuva vanilliinikastike 1 L 0.35 l

Valmistus

  1. Köyhät ritarit

    • Leikkaa leipä viipaleiksi. Leipä saa olla kuivahtanutta. Voit myös käyttää pullaa köyhiin ritareihin.
    • Sekoita maito, jauhot, kananmunat ja mausteet tasaiseksi. Kasta leipäviipaleet molemmin puolin maito-seokseen ja paista kullanruskeiksi margariinissa.
  2. Pinnalle

    • Pyöritä ritarit sokeri-kaneliseoksessa.
  3. Rahka

    • Sekoita vesi ja kiisseliainekset. Sekoita joukkoon rahka ja Vanilla. Tarjoa köyhien ritareiden kanssa.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu