Creme Caramel Brazil
Appelsiininkuorella maustettu Creme Caramel kruunaa aterian.

Raaka-aineet
Creme Caramel Brazil
Laske tämän lautasen hinta täällä:
Annosten lukumäärä
−
+
Lautasen hinta menulla
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
€2.63
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Raaka-aineen merkki
Nimi
Hinta euroissa
Määrä
Osan hinta ruuasta (%)
Yhteenlaskettu kustannus
Työohje
Sokeri
/kg
0.2 kg
0%
Kevytmaitojuoma, laktoositon
/l
0.5 l
0%
Rama Professional Kuohu 31% 1 L
/l
0.5 l
0%
Carte d'Or Crème Brûlée 1,08 kg / 9 L
/kg
0.14 kg
0%

Points
Kananmuna: kyllä
Laktoosi: ei
Appelsiininkuori
/kg
0.03 kg
0%
Raaka-aineen nimi
/
Vastuunvapauslauseke: Esitetyt hinnat ovat arvioita, jotka perustuvat tukkujen markkinahintoihin. Hinnat ovat alttiita muutoksille, kausivaihteluille ja tarjonnan määrälle. Unilever Food Solutionsia ei voi pitää vastuussa vaihteluista tai eroista todellisiin hintoihin.
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Työohje
-
Sokeri 0.2 kg
-
Kevytmaitojuoma, laktoositon 0.5 l
-
Rama Professional Kuohu 31% 1 L 0.5 l
-
Appelsiininkuori 0.03 kg
Valmistus
-
Työohje
- Karamellisoi sokeri ja kaada annosvuokien pohjalle 4-5mm kerrokseksi.
- Sekoita Creme Brule aines pieneen osaan kylmää maitoa.
- Kuumenna loput nesteestä kiehuvaksi yhdessä raastetun appelsiininkuoren kanssa.
- Lisää joukkoon kylmä Creme Brule -maitoseos ja kuumenna.
- Siivilöi seos.
- Annostele halutun kokoisiin vuokiin, jäähdytä kunnes seos on hyytynyt.
- Kumoa annokset tajolle.