Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

+

Mousse

  • Carte d'Or Moussepohja jälkiruoille 1,8kg/16L 0.18 kg
  • Kevytmaito, vähälaktoosinen 0.4 l
  • Ananasmehu 0.05 l
  • Ananasmurska 0.25 kg
  • Limemehu 0.05 l

Koristelu

  • Limekuori, raastettu 0.06 kg
  • Sokeri 0.64 kg
  1. Mousse

    • Valmista mousse pakkauksen ohjeen mukaan. Lisää vaahdotettuun mousseen ananasmurskaa ja mausta limemehulla.
  2. Koristelu

    • Limesokeri:Raasta hyvin pestyt kuoret ja sekoita joukkoon sokeri. Anna kuivahtaa hieman. Koristele ananasmousse limesokerilla ennen tarjoilua.
    • Säilytä loppu sokeri kannellisessa rasiassa.