Menu

Raaka-aineet

+

Valmistus

Pikkelöity Jalapeno ja punasipuli


...

Valmistus

  1. Valmistus

    Sekoita NoChicken Chunksien joukkoon oliiviöljy, 10 g currypyrettä ja valkosipulitahnamauste. Levitä Chunksit foliovuoalle ja anna maustua 20 minuuttia. Kypsennä 190-asteisessa kiertoilmauunissa 70% kosteudessa noin 7 minuutin ajan. Anna jäähtyä. 
    Sekoita majoneesi, 30g currypyrettä, savuchilipyre, sitruunamehu, etikka ja mangochutney keskenään ja mausta vielä suolalla ja pippurilla. 
    Kun NoChicken Chunksit ovat jäähtyneet, jauha niitä hienommaksi mixerissä mutta jätä rakenne krouviksi. Sekoita jauhetut Chunksit ja majoneesikastike keskenään ja anna vetäytyä viileässä. Täytä tortillalettu Chunks-massalla, salaatilla sekä pikkelöidyllä punasipulilla ja jalapenoilla.
  2. Pikkelöity Jalapeno ja punasipuli

    Kiehauta vesi, etikka, sokeri ja suola. Anna jäähtyä. Laita jalapenot ja punasipulit omiin astioihinsa ja peitä ne pikkeliliemellä. Anna tekeytyä vuorokausi.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu