Menu

Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

Raaka-aineet

+

Linssi-papupata:

Vuohenjuustokastike:

  • Crème Bonjour Naturel Laktoositon tuorejuusto 1,5 kg 0.4 kg
  • Vuohenjuusto 0.15 kg
  • Kevytmaito

Valmistus

  1. Linssi-papupata:

    • Paista silputtuja sipuleita Aromiöljyssä viiden minuuttia ajan.
    • Laske lämpöä ja lisää paprikasuikaleet, kuivamausteet ja maustepyreet.
    • Kuullota pari minuuttia.
    • Lisää loput ainekset, paitsi mustapavut, ja hauduttele hiljalleen, kunnes linssit ovat kypsiä.
    • Lisää kypsät ja valutetut mustat pavut ja kiehauta.
    • Mausta suolalla ja pippurilla.
  2. Vuohenjuustokastike:

    • Sekoita ainekset keskenään, ohenna tarvittaessa maidolla.
    • Mausta ja tarjoile padan kera.

Subscribe for our eNewsletter