Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

+

Linssi-papupata:

  • Flora Aromiöljy 2,4 L
  • Keltasipuli 0.35 kg
  • Paprika, punainen 0.2 kg
  • Mustapippuri, rouhittu 2.0 g
  • Kaneli, jauhettu 4.0 g
  • Laakerinlehti 2.0 kpl
  • Knorr Valkosipuli Puré Professional 750g 10.0 g
  • Knorr Savuchili Puré Professional 750g 6.0 g
  • Linssi, punainen 0.2 kg
  • Vesi 0.4 l
  • Knorr Tomatino 3kg 0.8 kg
  • Knorr Kasvisfondi, tiiviste 1 L/50 L 0.4 dl
  • Mustapapu, säilyke 0.8 kg
  • Suola ja mustapippuri

Vuohenjuustokastike:

  • Crème Bonjour Naturel Laktoositon tuorejuusto 1,5 kg 0.4 kg
  • Vuohenjuusto 0.15 kg
  • Kevytmaito
  1. Linssi-papupata:

    • Paista silputtuja sipuleita Aromiöljyssä viiden minuuttia ajan.
    • Laske lämpöä ja lisää paprikasuikaleet, kuivamausteet ja maustepyreet.
    • Kuullota pari minuuttia.
    • Lisää loput ainekset, paitsi mustapavut, ja hauduttele hiljalleen, kunnes linssit ovat kypsiä.
    • Lisää kypsät ja valutetut mustat pavut ja kiehauta.
    • Mausta suolalla ja pippurilla.
  2. Vuohenjuustokastike:

    • Sekoita ainekset keskenään, ohenna tarvittaessa maidolla.
    • Mausta ja tarjoile padan kera.