Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

+

Sienilasagne:

  • Flora Aromiöljy 2,4 L
  • Keltasipuli 0.25 kg
  • Metsäsieni 1.2 kg
  • Valkoviini 0.1 l
  • Knorr Välimeren yrtit Puré Professional 750g 10.0 g
  • Knorr Kasvisfondi, tiiviste 1 L/50 L 0.5 dl
  • Kevytmaito 0.5 l
  • Rama Professional Kuohu Laktoositon 30% 1L 0.5 l
  • Maizena maissitärkkelys 2,5 kg 40.0 g
  • Vesi 0.4 dl
  • Emmental juustoraaste 0.15 kg
  • Timjami 20.0 g
  • Suola ja mustapippuri
  • Knorr Lasagnelevyt GN-mitoitus 5 kg 0.3 kg

Tomaatti-lehtikaalisalaatti:

  • Tattari 50.0 g
  • Lehtikaali 0.6 kg
  • Tomaatti 0.4 kg
  • punasipuli 0.2 kg
  • Hellmann's Sitruunavinegretti 1 L 0.5 dl
  1. Sienilasagne:

    • Paista pilkottuja sipuleita ja sieniä 10 minuuttia kattilassa.
    • Lisää valkoviini, yrttitahna ja kasvisfondi. Hauduta muutama minuutti.
    • Kaada sekaan maito ja Knorr Kuohu. Kiehauta.
    • Sekoita Maizena ja kylmää vettä. Kaada kattilaan samalla koko ajan sekoittaen.
    • Anna kiehua muutama minuutti ja mausta suolalla ja mustapippurilla.
    • Lisää juustoraaste kiehumisen jälkeen.
    • Voitele uuninkestävä vuoka ja laita pohjalle sienikastiketta ja sitten vuorotellen levyjä ja kastiketta.
    • Kypsennä uunissa 170 astetta n. 45 minuuttia.
    • Anna lasagnen levätä 30–40 minuuttia ennen tarjoilua.
  2. Tomaatti-lehtikaalisalaatti:

    • Paahda keitetyt tattarit Aromiöljyssä paistinpannulla tai uunissa, kunnes ne ovat saaneet väriä. Jäähdytä.
    • Paahdapilkotut lehtikaalituunissa 180 asteessa 8 minuuttia, anna jäähtyä.
    • Pilko tomaatit ja suikaloi punasipulit.
    • Sekoita salaattiainekset keskenään.
    • Mausta sitruunavinegretillä, suolalla ja pippurilla.
    • Tarjoa sienilasagnen kanssa.