Menu

Raaka-aineet

+

Sienilasagne:

Tomaatti-lehtikaalisalaatti:


Lasagne on lohturuokaa parhaimmillaan. Tässä kasvisversiossa maistuvat sienet ja yrtit. Lasagne tarjoillaan raikkaan salaatin kera.

...

Valmistus

  1. Sienilasagne:

    • Paista pilkottuja sipuleita ja sieniä 10 minuuttia kattilassa.
    • Lisää valkoviini, yrttitahna ja kasvisfondi. Hauduta muutama minuutti.
    • Kaada sekaan maito ja Knorr Kuohu. Kiehauta.
    • Sekoita Maizena ja kylmää vettä. Kaada kattilaan samalla koko ajan sekoittaen.
    • Anna kiehua muutama minuutti ja mausta suolalla ja mustapippurilla.
    • Lisää juustoraaste kiehumisen jälkeen.
    • Voitele uuninkestävä vuoka ja laita pohjalle sienikastiketta ja sitten vuorotellen levyjä ja kastiketta.
    • Kypsennä uunissa 170 astetta n. 45 minuuttia.
    • Anna lasagnen levätä 30–40 minuuttia ennen tarjoilua.
  2. Tomaatti-lehtikaalisalaatti:

    • Paahda keitetyt tattarit Aromiöljyssä paistinpannulla tai uunissa, kunnes ne ovat saaneet väriä. Jäähdytä.
    • Paahdapilkotut lehtikaalituunissa 180 asteessa 8 minuuttia, anna jäähtyä.
    • Pilko tomaatit ja suikaloi punasipulit.
    • Sekoita salaattiainekset keskenään.
    • Mausta sitruunavinegretillä, suolalla ja pippurilla.
    • Tarjoa sienilasagnen kanssa.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu