Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

+

Valmistuohje

  • Omenakuutio, pakaste 250.0 g
  • Sitruunamehu 10.0 g
  • Fariinisokeri 30.0 g
  • Kaneli, jauhettu 3.0 g
  • Carte d'Or Moussepohja jälkiruoille 1,8kg/16L 360.0 g
  • Vesi 250.0 ml
  • Rama Professional Ruoka Laktoositon 15% 1L 250.0 ml
  1. Valmistuohje

    • Sekoita omena, farinisokeri,kaneli ja sitruunanmehu keskenään
    • Paahda uunissa 200 astetta 10 min
    • Jäähdytä
    • Mittaamoussepohja, Rama ruoka ja vesi yleiskoneen kulhoon.
    • Vatkaa vaahdoksi
    • Sekoita joukkoon jäähtynyt uuniomena seos
    • Anna levätä 60 min kylmässä ja tarjoa