Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

+

Työohje

  • Flora Aromiöljy 2,4 L 0.05 l
  • Sipuli 0.35 kg
  • Selleri 0.14 kg
  • Mustapippuri, rouhittu
  • Kaneli, jauhettu
  • Kurkuma 0.01 kg
  • Linssi, punainen 0.17 kg
  • Kikherne, säilyke 0.65 kg
  • Knorr Tomaattikeittopohja 3,9kg/60L 0.15 kg
  • Vesi 2.4 l
  • Myskikurpitsa 0.5 kg
  • Knorr Kasvisfondi, tiiviste 1 L/50 L 0.04 l
  • Laakerinlehti
  1. Työohje

    • Kuullota kuutioitu sipuli öljyssä, kunnes sipuli alkaa saada väriä. Pienennä lämpöä ja lisää kuutioitu selleri, pippurit ja kaneli.Sekoita joukkoon maustepyreet. .Kuulota vielä muutama minuutti koko ajan sekoittaen.
    • Pienennä lämpöä ja lisää vesi,huuhdotut linssit, valutetut ja huuhdotut kikherneet jatomaattikeittopohja.
    • Lisää kuorittu ja lohkottu kurpitsa. Mausta kasvisfondi lla. Anna hautua kypsäksi noin 20 minuuttia välillä sekoittaen.
    • Ripottele padan päälle korianteria ja loput persiljasta ennen tarjoilua.
    • Tarjoile keitetyn riisin tai Risoni-pastan kera.