Menu

Raaka-aineet

+

Mausteseos

Kastike

Lasagnette


...

Valmistus

  1. Mausteseos

    • Mittaa kuivat aineet yhteen astiaan ja sekoita
  2. Kastike

    • Mittaa kastikkeen raaka-aineet pataan.
    • Laita pata sekoittamaan voimakkaasti yhteen suuntaan ja lisää mausteseos kokoajansekoittaen
    • Huom! Suuria määriä valmistettaessa, mittaa nesteitä aluksivain noin kolmannes padan tilavuudesta. Näin voit laittaa padan sekoittamaan 80-100rmp eikä nesteet roisku yli padan. Kun kuivat aineet on sekoittuneet tasaisesti, vähennä kierroksia jalisää loput nesteet
  3. Lasagnette

    • Lisää pataan jauheliha, kasvissekoitus sekä lasagnette ja sekoita
    • Jaa GN vuokiin ja siirrä kylmäsäilytykseen tai kuumenna heti.
    • Voit korvata jauhelihan kasviproteiinilla jolloin saat ruoasta vegaanisen
  4. Kypsennys

    • Uunissa yhdistelmäpaistolla 130 °C, kosteus 50% noin 60 minuuttia tai kunne sisälämpötila on vähintään 75- 80 °C.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu