Menu

Raaka-aineet

+

Salaatti:

  • Peruna, puikula 0.4 kg
  • Flora Aromiöljy 2,4 L
  • Keltasipuli 0.2 kg
  • Parsa, tuore 0.6 kg
  • Kurkku 0.4 kg
  • Herne, pakaste 0.2 kg
  • Friseesalaatti 0.2 kg
  • Minipinaatti 0.5 kg
  • Herneenverso 0.1 kg
  • Suola ja mustapippuri

Yrttikastike:


Keväisen raikas perunasalaatti, joka saa täyteläisen makunsa yrttikastikkeesta.

...

Valmistus

  1. Salaatti:

    • Siivuta hyvin pestyt puikulaperunat ja höyrytä ne nopeasti juuri ja juuri kypsiksi.
    • Mausta perunat suolalla, pippurillaja Aromiöljyllä. Jäähdytä nopeasti.
    • Pyörittele sipulit sekä parsat Aromiöljyssä ja mausta suolalla.
    • Paahda 200 asteisessa uunissa 5-10 minuuttia, kunnes ovat napakan kypsiä.
    • Jäähdytä nopeasti.
    • Kasaa salaatti ainekset kerroksittain tarjoilua astiaan.
    • Tarjoile yrttikastikkeen kera.
  2. Yrttikastike:

    • Aja ainekset tasaiseksi kastikkeeksi sauvasekoittimella.
    • Tarjoile salaatin kera.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu