Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

+

Salaatti:

  • Peruna, puikula 0.4 kg
  • Flora Aromiöljy 2,4 L
  • Keltasipuli 0.2 kg
  • Parsa, tuore 0.6 kg
  • Kurkku 0.4 kg
  • Herne, pakaste 0.2 kg
  • Friseesalaatti 0.2 kg
  • Minipinaatti 0.5 kg
  • Herneenverso 0.1 kg
  • Suola ja mustapippuri

Yrttikastike:

  • Hellmann's Täysmajoneesi 5 kg 0.3 kg
  • Rama Professional Fraiche 24 % maitopohjainen kasvirasvasekoite 1L 0.1 l
  • Vesi 0.1 dl
  • Persilja 50.0 g
  • Tilli 50.0 g
  • Knorr Valkosipuli Puré Professional 750g 10.0 g
  1. Salaatti:

    • Siivuta hyvin pestyt puikulaperunat ja höyrytä ne nopeasti juuri ja juuri kypsiksi.
    • Mausta perunat suolalla, pippurillaja Aromiöljyllä. Jäähdytä nopeasti.
    • Pyörittele sipulit sekä parsat Aromiöljyssä ja mausta suolalla.
    • Paahda 200 asteisessa uunissa 5-10 minuuttia, kunnes ovat napakan kypsiä.
    • Jäähdytä nopeasti.
    • Kasaa salaatti ainekset kerroksittain tarjoilua astiaan.
    • Tarjoile yrttikastikkeen kera.
  2. Yrttikastike:

    • Aja ainekset tasaiseksi kastikkeeksi sauvasekoittimella.
    • Tarjoile salaatin kera.