Menu

Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

Raaka-aineet

+

Valmistusohje

  • Flora Aromiöljy 2,4 L 0.1 l
  • Sipulikuutio, pakaste 1.0 kg
  • Tomaattipyre 0.4 kg
  • Vesi 10.0 l
  • Knorr Ruskea peruskastike 3,75 kg/50 L 1.0 kg
  • Mustapippuri, rouhittu
  • Knorr Lihaliemi, vähäsuolainen 1kg/125L 0.1 kg
  • Makkarapala, laktoositon 6.0 kg
  • Rama Professional Ruoka Laktoositon 15% 1L 2.0 l
  • Maustekurkku, kuutioitu 1.3 kg

Valmistus

  1. Valmistusohje

    • Freesaa sipulit ja tomaattipyre aromiöljyssä. Lisää suurin osa vedestä ja kuumenna kiehuvaksi. Sekoita peruskastike pieneen vesimäärään ja lisää pataan.
    • Lisää mausteet ja anna kiehua muutama minuutti, kunnes kastike suurustuu.
    • Lisää makkarakuutiot, Knorr Ruoka ja valutetut maustekurkut. Kuumenna kastike ja tarkista maku.

Subscribe for our eNewsletter