Raaka-aineet
Valmistusohje
-
Sipulikuutio, pakaste 1.0 kg
-
Tomaattipyre 0.4 kg
-
Vesi 10.0 l
-
Knorr Ruskea peruskastike 3,75 kg/50 L 1.0 kg
-
Mustapippuri, rouhittu
-
Knorr Lihaliemi, vähäsuolainen 1kg/125L 0.1 kg
-
Makkarapala, laktoositon 6.0 kg
-
Maustekurkku, kuutioitu 1.3 kg
Valmistus
-
Valmistusohje
- Freesaa sipulit ja tomaattipyre aromiöljyssä. Lisää suurin osa vedestä ja kuumenna kiehuvaksi. Sekoita peruskastike pieneen vesimäärään ja lisää pataan.
- Lisää mausteet ja anna kiehua muutama minuutti, kunnes kastike suurustuu.
- Lisää makkarakuutiot, Knorr Ruoka ja valutetut maustekurkut. Kuumenna kastike ja tarkista maku.