Kasvispastakastike linsseillä ja kesäkurpitsalla
Tämä pastakastike on valmistettu sesongin juureksista ja vihanneksista. Aterian proteiininlähteenä toimivat punaiset linssit.

Raaka-aineet
Kasvispastakastike
-
Keltasipuli 1 kg
-
Purjosipuli 0.6 kg
-
Porkkana, raastettu 2 kg
-
Linssi, punainen 2 kg
-
Vesi 8 l
-
KNORR Papriganokastike 3 kg / 25 L 0.8 kg
-
Kesäkurpitsa 2.2 kg
-
paprika 1 kg
Valmistus
-
Kasvispastakastike
-
Kuullota sipulikuutiot, porkkanaraaste ja huuhdotut linssit Flora Juoksevassa Kasvisöljyssä
-
Lisää vesi, kastikeainekset ja kasvisliemi
-
Anna kiehahtaa
-
Sekoita joukkoon paloitellut kesäkurpitsat ja paprikat
-
Anna kastikkeen kiehua, kunnes kasvikset ovat kypsiä
-
Lisää Knorr Ruoka
-
Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan ja tarjoile kastikkeen kanssa
- VINKKI! Tämä pastakastike on valmistettu sesongin juureksista ja vihanneksista. Aterian proteiininlähteenä toimivat punaiset linssit. Mitä jos kerran viikossa kaikille tarjottaisiin kasvisruokaa? Se jos mikä on ilmastoystävällistä!
-