Menu

Raaka-aineet

+

Kasvispastakastike

  • Keltasipuli 1.0 kg
  • Purjosipuli 0.6 kg
  • Porkkana, raastettu 2.0 kg
  • Flora Juokseva Kasviöljyvalmiste 2,5 L 0.2 l
  • Linssi, punainen 2.0 kg
  • Vesi 8.0 l
  • Knorr Papriganokastike 3 kg / 25 L 0.8 kg
  • Kesäkurpitsa 2.2 kg
  • paprika 1.0 kg
  • Rama Professional Ruoka Laktoositon 15% 1L 2.0 l
  • Knorr Nuudelit 3 kg 8.0 kg

Tämä pastakastike on valmistettu sesongin juureksista ja vihanneksista. Aterian proteiininlähteenä toimivat punaiset linssit.

...

Valmistus

  1. Kasvispastakastike

    • Kuullota sipulikuutiot, porkkanaraaste ja huuhdotut linssit Flora Juoksevassa Kasvisöljyssä
    • Lisää vesi, kastikeainekset ja kasvisliemi
    • Anna kiehahtaa
    • Sekoita joukkoon paloitellut kesäkurpitsat ja paprikat
    • Anna kastikkeen kiehua, kunnes kasvikset ovat kypsiä
    • Lisää Knorr Ruoka
    • Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan ja tarjoile kastikkeen kanssa
    • VINKKI! Tämä pastakastike on valmistettu sesongin juureksista ja vihanneksista. Aterian proteiininlähteenä toimivat punaiset linssit. Mitä jos kerran viikossa kaikille tarjottaisiin kasvisruokaa? Se jos mikä on ilmastoystävällistä!
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu