Raaka-aineet

+

Kastike

  • Rypsiöljy 0.2 l
  • Sipuli 1.0 kg
  • Purjosipuli 0.5 kg
  • Porkkana 2.0 kg
  • Linssi, punainen 2.0 kg
  • Vesi 8.0 l
  • Knorr Kasvisliemi, vähäsuolainen 1kg/125L 150.0 g
  • Knorr Papriganokastike 3 kg / 25 L 0.8 kg

Viimeistely

  • Rama Professional Ruoka Laktoositon 15% 1L 1.5 l
  • Kesäkurpitsa 2.0 kg
  • Paprika, punainen 1.0 kg

Valmistus

  1. Kastike

    • Kuullota sipulikuutiot, purjoviipaleet, karkeaksi raastetut porkkanat ja huuhdotut linssit öljyssä
    • Lisää vesi ja sekoita joukkoon Papriganokastike ja kasvisliemi
    • Anna kastikkeen kiehua hieman kokoon
  2. Viimeistely

    • Lisää Knorr Ruoka ja hauduta kunnes kasvikset ovat lähes kypsiä ja kastike on sopivan sakeaa
    • Sekoita joukkoon kesäkurpitsa- ja paprikakuutiot
    • Hauduta kypsäksi
    • Tarjoile keitetyn riisin kanssa
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu