+

Kastike

  • Rypsiöljy 0.2 l
  • Sipuli 1 kg
  • Purjosipuli 0.5 kg
  • Porkkana 2 kg
  • Linssi, punainen 2 kg
  • Vesi 8 l
  • KNORR Kasvisliemi, vähäsuolainen 1kg/125L 150 g
  • KNORR Papriganokastike 3 kg / 25 L 0.8 kg

Viimeistely

  1. Kastike

    • Kuullota sipulikuutiot, purjoviipaleet, karkeaksi raastetut porkkanat ja huuhdotut linssit öljyssä
    • Lisää vesi ja sekoita joukkoon Papriganokastike ja kasvisliemi
    • Anna kastikkeen kiehua hieman kokoon

  2. Viimeistely

    • Lisää Knorr Ruoka ja hauduta kunnes kasvikset ovat lähes kypsiä ja kastike on sopivan sakeaa
    • Sekoita joukkoon kesäkurpitsa- ja paprikakuutiot
    • Hauduta kypsäksi
    • Tarjoile keitetyn riisin kanssa
+