Mango-päärynälassi
Lassi on perinteinen intialainen tai nepalilainen jogurttipohjainen juoma, joka voi olla makea tai makeuttamaton. Lassista on monia muunnelmia yksi suosittu on mangolassi. Tässä mangolassissa maistuu myös päärynä ja omena.

Raaka-aineet
Työohje
-
Jogurtti, maustamaton, laktoositon 0.5 l
-
Kevytmaitojuoma, laktoositon 0.5 l
-
Carte d'Or Omena-päärynäkeitto/-kiisseli 1,7kg/11L/6L 0.2 kg
-
Mangosose 0.2 kg
-
Vesi 0.2 l
Valmistus
-
Työohje
- Sekoita kaikki ainekset keskenään tehosekoittimella.
- Anna maustua kylmässä hetki ennen tarjoilua.
- Vinkki! Mausta lassi kookoksella tai mintulla. Voit käyttää juomaan myös piimää.