Menu

Raaka-aineet

+

Työohje

  • Jogurtti, maustamaton, laktoositon 0.5 l
  • Kevytmaitojuoma, laktoositon 0.5 l
  • Carte d'Or Omena-päärynäkeitto/-kiisseli 1,7kg/11L/6L 0.2 kg
  • Mangosose 0.2 kg
  • Vesi 0.2 l

Lassi on perinteinen intialainen tai nepalilainen jogurttipohjainen juoma, joka voi olla makea tai makeuttamaton. Lassista on monia muunnelmia yksi suosittu on mangolassi. Tässä mangolassissa maistuu myös päärynä ja omena.

...

Valmistus

  1. Työohje

    • Sekoita kaikki ainekset keskenään tehosekoittimella.
    • Anna maustua kylmässä hetki ennen tarjoilua.
    • Vinkki! Mausta lassi kookoksella tai mintulla. Voit käyttää juomaan myös piimää.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu