Menu

Raaka-aineet

+

Salaatti

  • Knorr Nuudelit 3 kg 1.0 kg
  • paprika 0.2 kg
  • Porkkana 0.2 kg
  • Retikka 0.2 kg
  • Katkarapu, kuorittu & pakaste 0.2 kg
  • Suolapähkinä 0.1 kg
  • Kevätsipuli 50.0 g
  • Korianteri, tuore 50.0 g

Kastike


Itämaisia makuja katkarapu-nuudelisalaatin muodossa

...

Valmistus

  1. Salaatti

    • Keitä nuudelit
    • Suikaloi paprika, porkkana, retikka ja kevätsipuli
    • Sulata katkaravut
    • Sekoita salaattiainekset keskenään
  2. Kastike

    • Sekoita kastikeainekset keskenään
  3. Viimeistely

    • Sekoita salaatti ja kastike keskenään
    • Koristele tuoreilla yrteillä ja suolapähkinöillä
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu