Raaka-aineet
Työohje
-
Kananmuna
-
Chilitahna, punainen
-
Sipuli
-
Vesi
-
Nuudeli, kypsä
-
Siitakesieni
-
Herkkusieni, tuore
-
Kiinankaali
Valmistus
-
Työohje
- Kiehauta vesi kananmunia varten. Kun vesi kiehuu, laita munat veteen ja anna niiden kiehua täsmälleen 6 minuuttia ja 20 sekuntia. Nosta munat sen jälkeen heti pois vedestä ja jäähdytä nopeasti huuhtelemalla.
- Kuullota valkosipuli- ja inkiväärimaustepyreetä, chilitahnaa sekä sipulia Aromiöljyssä noin 2 minuuttia.
- Kaada sen jälkeen joukkoon vesi ja Knorr Kanafondi ja kiehauta.
- Kuori kananmunat ja halkaise ne terävällä veitsellä.
- Asettele keitetyt nuudelit, freesatutsienet, suikaloitu kiinankaali, leikattu kevätsipuli ja munanpuolikkaat tarjoilukulhoihin.
- Kaada kuuma liemi päälle.
- Ripottele pinnalle paahdettua sipulia, korianteria ja seesaminsiemeniä
-
Step 2
- Kiehauta vesi kananmunia varten. Kun vesi kiehuu, laita munat veteen ja anna niiden kiehua täsmälleen 6 minuuttia ja 20 sekuntia. Nosta munat sen jälkeen heti pois vedestä ja jäähdytä nopeasti huuhtelemalla.
- Kuullota valkosipuli- ja inkiväärimaustepyreetä, chilitahnaa sekä sipulia Aromiöljyssä noin 2 minuuttia.
- Kaada sen jälkeen joukkoon vesi ja Knorr Kanafondi ja kiehauta.
- Kuori kananmunat ja halkaise ne terävällä veitsellä.
- Asettele keitetyt nuudelit, freesatutsienet, suikaloitu kiinankaali, leikattu kevätsipuli ja munanpuolikkaat tarjoilukulhoihin.
- Kaada kuuma liemi päälle.
- Ripottele pinnalle paahdettua sipulia, korianteria ja seesaminsiemeniä