Raaka-aineet
Työohje
-
Lohifilee, tuore 750.0 g
-
Limemehu 50.0 ml
-
Suola 4.0 g
-
Korianteri 20.0 g
-
Chili, tuore 10.0 g
-
Ruohosipuli 20.0 g
Lisäksi
-
Kurkku 100.0 g
-
Avokado 75.0 g
-
punasipuli 40.0 g
-
Seesaminsiemen 10.0 g
Valmistus
-
Työohje
- Kuutioi tuore lohi.
- Lisää joukkoon puristettu limen mehu, suola, hienonnettu korianteri, ruohosipuli ja chili.
- Sekoita joukkoon Seesami-soijavinegretti.
- Jäähdytä hyvin.
-
Lisäksi
- Lisää ennen tarjoilua kuutioitu kurkku ja avokado.
- Koristele punasipuliviipaleilla ja paahdetuilla seesaminsiemenillä.