Keltainen thai-kanacurrykeitto
Tämän ruoan juuret ovat Pohjois-Thaimaassa

Raaka-aineet
Keltainen thai-kanacurrykeitto
−
+
€9.39
Maustetahna
Flora Aromiöljy 2,4 L
/l
0.05 l
0%
Salottisipuli
/kg
0.12 kg
0%
Inkivääri,tuore
/kg
0.03 kg
0%
lime, lehti
/g
0.0 g
0%
Valkosipuli
/kg
0.02 kg
0%
Sitruunaruoho
/kg
0.01 kg
0%
Knorr Curry Puré Professional 750g
/g
35.0 g
0%

Points
Kala: ei
Pähkinä: ei
Keitto
Vesi
/l
2.5 l
0%
Knorr Kanafondi, tiiviste 1 L/50 L
/l
0.08 l
0%

Points
Sinappi: ei
Seesaminsiemen: ei
Kalakastike (fish sauce)
/l
0.02 l
0%
Broilerisuikale, kypsä
/kg
0.75 kg
0%
Valkokaali
/kg
0.3 kg
0%
Porkkana
/kg
0.25 kg
0%
Parsakaali
/kg
0.25 kg
0%
Pavunitu, tuore
/kg
0.15 kg
0%
Limemehu
/l
0.06 l
0%
Minttu, tuore
/g
0.0 g
0%
Thaibasilika
/g
0.0 g
0%
/
Maustetahna
-
Flora Aromiöljy 2,4 L 0.05 l
-
Salottisipuli 0.12 kg
-
Inkivääri,tuore 0.03 kg
-
lime, lehti
-
Valkosipuli 0.02 kg
-
Sitruunaruoho 0.01 kg
Keitto
-
Vesi 2.5 l
-
Kalakastike (fish sauce) 0.02 l
-
Broilerisuikale, kypsä 0.75 kg
-
Valkokaali 0.3 kg
-
Porkkana 0.25 kg
-
Parsakaali 0.25 kg
-
Pavunitu, tuore 0.15 kg
-
Limemehu 0.06 l
-
Minttu, tuore
-
Thaibasilika
Valmistus
-
Maustetahna
- Maustetahna: Lisää öljy, keltainen currytahna, lohkottu salottisipuli, pilkottu inkivääri, limetin lehdet, pilkottu valkosipuli ja hienonnettu sitruunaruoho monitoimikoneen kulhoon. Sekoita tasaiseksi tahnaksi. Lisää vettä tarvittaessa.
-
Keitto
- Kuullota maustetahnaa öljyssä, kunnes se alkaa tuoksua ja öljy alkaa erottua. Lisää vesi, kanafonditiiviste ja kalakastike. Kiehauta.
- Lisää kypsät broilerisuikaleet, suikaloitu valkokaali ja porkkanat, parsakaalin nuputja pavunidut. Hauduta kypsäksi.
- Mausta limemehulla. Koristele thaibasilikalla ja mintulla ennen tarjoilua.
- Tarjoile keitetyn jasmiiniriisin kanssa.
Vinkki
Voit vaihtaa valkokaalin kiinankaaliin.