Menu

Raaka-aineet

+

Maustetahna

Keitto


Tämän ruoan juuret ovat Pohjois-Thaimaassa

...

Valmistus

  1. Maustetahna

    • Maustetahna: Lisää öljy, keltainen currytahna, lohkottu salottisipuli, pilkottu inkivääri, limetin lehdet, pilkottu valkosipuli ja hienonnettu sitruunaruoho monitoimikoneen kulhoon. Sekoita tasaiseksi tahnaksi. Lisää vettä tarvittaessa.
  2. Keitto

    • Kuullota maustetahnaa öljyssä, kunnes se alkaa tuoksua ja öljy alkaa erottua. Lisää vesi, kanafonditiiviste ja kalakastike. Kiehauta.
    • Lisää kypsät broilerisuikaleet, suikaloitu valkokaali ja porkkanat, parsakaalin nuputja pavunidut. Hauduta kypsäksi.
    • Mausta limemehulla. Koristele thaibasilikalla ja mintulla ennen tarjoilua.
    • Tarjoile keitetyn jasmiiniriisin kanssa.
    VinkkiVoit vaihtaa valkokaalin kiinankaaliin.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu