Menu

Raaka-aineet

+

Kasviscurry

  • Flora Aromiöljy 2,4 L 25.0 ml
  • Sipuli 300.0 g
  • Knorr Jalfrezi tahna 4x1,1kg 240.0 g
  • Knorr Luomu Kasvisliemi , vähäsuolainen 1 kg / 125 L 45.0 g
  • Vesi 1.5 l
  • Bataatti 900.0 g
  • Kukkakaali 600.0 g
  • Paprika, punainen 150.0 g
  • Paprika, vihreä 200.0 g
  • keitettyjä ja huuhdottuja kikherneitä 650.0 g

Tarjoiluun

  • Chili 1.0 kpl
  • Korianteri, tuore 20.0 g

Jalfrezi on Pakistanista kotoisin oleva aromaattinen ja täyteläinen curryruoka. Se voidaan valmistaa täysin vegaanisesti tai halutessasi voit lisätä joukkoon kalaa, lihaa tai kanaa. Jalfrezi maustetahna on mausteinen jo itsessään, mutta tahnasta saa vieläkin tulisemman lisäämällä siihen chiliä. Jalfrezi sopii hyvin tarjoiltavaksi keitetyn riisin, naanleivän ja jogurtin kanssa.

...

Valmistus

  1. Kasviscurry

    • Kuutioi paprikat ja bataatti 3 x 3 cm kokoisiksi kuutioiksi
    • Kuullotasipulit Aromiöljyssä pehmeiksi.
    • Lisää Knorr Jalfrezi -maustetahna, sekoita ja kuullota vielä minuutti.
    • Lisää Kasvisliemi, Tomatino, vesi ja bataatit.
    • Hauduta n. 20 minuuttia eli kunnes bataatit ovat lähes kypsiä.
    • Lisää kukkakaalit, paprikat sekä kikherneet ja hauduta vielä noin 10 minuuttia
    • Mausta suolalla ja lisää hienoksi silputtua korianteria.
  2. Tarjoiluun

    • Ripottele chiliviipaleet ja loput korianterista muhennoksen päälle
    • Tarjoile keitetyn riisin ja halutessasi jogurtin kanssa
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu