Kasviscurry Jalfrezi
Jalfrezi on Pakistanista kotoisin oleva aromaattinen ja täyteläinen curryruoka. Se voidaan valmistaa täysin vegaanisesti tai halutessasi voit lisätä joukkoon kalaa, lihaa tai kanaa. Jalfrezi maustetahna on mausteinen jo itsessään, mutta tahnasta saa vieläkin tulisemman lisäämällä siihen chiliä. Jalfrezi sopii hyvin tarjoiltavaksi keitetyn riisin, naanleivän ja jogurtin kanssa.

Raaka-aineet
Kasviscurry Jalfrezi
Laske tämän lautasen hinta täällä:
Raaka-aineen merkki
Kasviscurry


Tarjoiluun
Raaka-aineen nimi
Kasviscurry
-
Flora Aromiöljy 2,4 L 25.0 ml
-
Sipuli 300.0 g
-
Knorr Jalfrezi tahna 4x1,1kg 240.0 g
-
Vesi 1.5 l
-
Bataatti 900.0 g
-
Kukkakaali 600.0 g
-
Paprika, punainen 150.0 g
-
Paprika, vihreä 200.0 g
-
keitettyjä ja huuhdottuja kikherneitä 650.0 g
Tarjoiluun
-
Chili 1.0 kpl
-
Korianteri, tuore 20.0 g
Valmistus
-
Kasviscurry
-
Kuutioi paprikat ja bataatti 3 x 3 cm kokoisiksi kuutioiksi
-
Kuullotasipulit Aromiöljyssä pehmeiksi.
-
Lisää Knorr Jalfrezi -maustetahna, sekoita ja kuullota vielä minuutti.
-
Lisää Kasvisliemi, Tomatino, vesi ja bataatit.
-
Hauduta n. 20 minuuttia eli kunnes bataatit ovat lähes kypsiä.
-
Lisää kukkakaalit, paprikat sekä kikherneet ja hauduta vielä noin 10 minuuttia
-
Mausta suolalla ja lisää hienoksi silputtua korianteria.
-
-
Tarjoiluun
-
Ripottele chiliviipaleet ja loput korianterista muhennoksen päälle
-
Tarjoile keitetyn riisin ja halutessasi jogurtin kanssa
-