Juustokakku Panna Cotta

Raaka-aineet
Juustokakku Panna Cotta
Laske tämän lautasen hinta täällä:
Annosten lukumäärä
−
+
Lautasen hinta menulla
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
€248.85
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Raaka-aineen merkki
Nimi
Hinta euroissa
Määrä
Osan hinta ruuasta (%)
Yhteenlaskettu kustannus
Työohje
Digestive -keksi
/kg
0.65 kg
0%
Flora Juokseva Kasviöljyvalmiste 2,5 L
/l
0.26 l
0%
Kaneli, jauhettu
/kg
0.0 kg
0%
Kevytmaitojuoma, laktoositon
/l
1.3 l
0%
Carte d'Or Panna Cotta 0,52 kg / 4 L
/kg
0.26 kg
0%

Points
Sinappi: ei
Seesaminsiemen: ei
Crème Bonjour Naturel Laktoositon tuorejuusto 1,5 kg
/kg
1.3 kg
0%
Sitruunamehu, tuorepuristettu
/l
0.13 l
0%
Sitruunan kuori
/dg
0.0 dg
0%
Kuohukerma
/l
1.3 l
0%
Raaka-aineen nimi
/
Vastuunvapauslauseke: Esitetyt hinnat ovat arvioita, jotka perustuvat tukkujen markkinahintoihin. Hinnat ovat alttiita muutoksille, kausivaihteluille ja tarjonnan määrälle. Unilever Food Solutionsia ei voi pitää vastuussa vaihteluista tai eroista todellisiin hintoihin.
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Työohje
-
Digestive -keksi 0.65 kg
-
Flora Juokseva Kasviöljyvalmiste 2,5 L 0.26 l
-
Kaneli, jauhettu
-
Kevytmaitojuoma, laktoositon 1.3 l
-
Crème Bonjour Naturel Laktoositon tuorejuusto 1,5 kg 1.3 kg
-
Sitruunamehu, tuorepuristettu 0.13 l
-
Sitruunan kuori
-
Kuohukerma 1.3 l
Valmistus
-
Työohje
- Aja keksit kutterissa ja sekoita Flora Juokseva kasviöljyvalmiste ja kaneli mukaan. Laita annoslasien pohjalle ja painele kevyesti.
- Kuumenna maito kiuhumispisteeseen ja lisää joukkoon Panna Cotta -ainekset.
- Sekoita joukkoon tuorejuusto ja Kuohukerma. Mausta sitruunalla.Kaada vähän jäähtynyt juustoseos keksikerroksen päälle. Jäähdytä.