Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

+

Valmistus

  • Keltasipuli 0.25 kg
  • Paprika, punainen 0.75 kg
  • Oliiviöljy 0.1 l
  • Tomaattipyre 0.1 kg
  • Knorr Valkosipuli Puré Professional 750g 70.0 g
  • Juustokumina 10.0 g
  • Knorr Tomatino 3kg 0.5 kg
  • Vesi 2.5 l
  • Knorr Kalafondi, tiiviste 1 L/50 L 0.5 dl
  • Suola ja mustapippuri
  • valkoista kalaa fileinä (turskaa, seitiä, koljaa tai ahventa) 1.0 kg
  • Lehtipersilja
  1. Valmistus

    • Kuullota pilkottuja sipuleita ja paprikoita oliiviöljyssä, kunnes kasvikset ovat pehmenneet.
    • Lisää tomaattipyree ja juustokumina, freesaa vielä minuutin ajan.
    • Lisää Tomatino, vesi ja fondi. Anna kiehua 10 minuuttia.
    • Mausta suolalla ja pippurilla.
    • Lisää kala ja anna porista hiljalleen, kunnes kala on kypsää.
    • Lisää leikattu persilja ja tarjoile.