Chorba bel hout – tomaattinen kalakeitto
Ranskalaisen keittiön vaikutus näkyy edelleen tunisialaisessa keittiössä. Tässä ruoassa on vaikutteita molemmista keittiöistä ja tulos on huumaavan mausteinen keitto. Kalan voin valita saatavuuden mukaan.

Raaka-aineet
Valmistus
-
Keltasipuli 0.25 kg
-
Paprika, punainen 0.75 kg
-
Oliiviöljy 0.1 l
-
Tomaattipyre 0.1 kg
-
Juustokumina 10 g
-
Vesi 2.5 l
-
Suola ja mustapippuri
-
valkoista kalaa fileinä (turskaa, seitiä, koljaa tai ahventa) 1 kg
-
Lehtipersilja
Valmistus
-
Valmistus
- Kuullota pilkottuja sipuleita ja paprikoita oliiviöljyssä, kunnes kasvikset ovat pehmenneet.
- Lisää tomaattipyree ja juustokumina, freesaa vielä minuutin ajan.
- Lisää Tomatino, vesi ja fondi. Anna kiehua 10 minuuttia.
- Mausta suolalla ja pippurilla.
- Lisää kala ja anna porista hiljalleen, kunnes kala on kypsää.
- Lisää leikattu persilja ja tarjoile.