Vuohenjuusto-lehtikaalisalaattia ja kanelivinegrettiä
Uusi ja raikas versio vuohenjuustosalaattista. Kanelilla maustettu sitruunavinegretti tuo uutta ulottuvuutta tähän perinteiseen salaattiin. Rapeutta saadaan lehtikaalisipseistä.

Raaka-aineet
Vuohenjuusto-lehtikaalisalaattia ja kanelivinegrettiä
Laske tämän lautasen hinta täällä:
Annosten lukumäärä
−
+
Lautasen hinta menulla
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
€8.26
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Raaka-aineen merkki
Nimi
Hinta euroissa
Määrä
Osan hinta ruuasta (%)
Yhteenlaskettu kustannus
Salaatti:
Kurkku
/kg
0.3 kg
0%
Minitomaatti
/kg
0.3 kg
0%
punasipulia
/kg
0.2 kg
0%
Omena
/kg
0.2 kg
0%
Romaine-salaatti
/kg
0.3 kg
0%
Vuohenjuusto
/kg
0.4 kg
0%
Suola ja mustapippuri
/g
0.0 g
0%
Sitruunamelissaa Ja Lehtipersiljaa
/
0.0
0%
Kanelivinegretti:
Hellmann's Sitruunavinegretti 1 L
/l
0.25 l
0%

Kaneli, jauhettu
/g
10.0 g
0%
Suola
/g
0.0 g
0%
Lehtikaalisipsit:
Lehtikaali
/kg
0.4 kg
0%
Flora Aromiöljy 2,4 L
/dl
0.1 dl
0%
Raaka-aineen nimi
/
Vastuunvapauslauseke: Esitetyt hinnat ovat arvioita, jotka perustuvat tukkujen markkinahintoihin. Hinnat ovat alttiita muutoksille, kausivaihteluille ja tarjonnan määrälle. Unilever Food Solutionsia ei voi pitää vastuussa vaihteluista tai eroista todellisiin hintoihin.
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Salaatti:
-
Kurkku 0.3 kg
-
Minitomaatti 0.3 kg
-
punasipulia 0.2 kg
-
Omena 0.2 kg
-
Romaine-salaatti 0.3 kg
-
Vuohenjuusto 0.4 kg
-
Suola ja mustapippuri
-
Sitruunamelissaa Ja Lehtipersiljaa
Kanelivinegretti:
-
Kaneli, jauhettu 10.0 g
-
Suola
Lehtikaalisipsit:
-
Lehtikaali 0.4 kg
-
Flora Aromiöljy 2,4 L 0.1 dl
Valmistus
-
Salaatti:
- Pilko kasvikset ja revi salaatti.
- Pilko vuohenjuusto.
- Kasaa ainekset kerroksittain tarjoiluastiaan.
- Mausta sitruunamelissalla, lehtipersiljalla ja suolalla.
-
Kanelivinegretti:
- Sekoita ainekset keskenään.
- Tarjoile kastike salaatin kanssa.
-
Lehtikaalisipsit:
- Pyörittele pilkotut lehtikaalit Aromiöljyssä.
- Nosta pellille leivinpaperin päälle ja paahda puolipuhalluksella uunissa n. 5–8 minuuttia 160 asteessa.
- Mausta suolalla.
- Koristele salaatti rapeilla lehtikaalisipseillä.