Menu

Raaka-aineet

+

Salaatti:

  • Kurkku 0.3 kg
  • Minitomaatti 0.3 kg
  • punasipulia 0.2 kg
  • Omena 0.2 kg
  • Romaine-salaatti 0.3 kg
  • Vuohenjuusto 0.4 kg
  • Suola ja mustapippuri
  • Sitruunamelissaa Ja Lehtipersiljaa

Kanelivinegretti:

Lehtikaalisipsit:

  • Lehtikaali 0.4 kg
  • Flora Aromiöljy 2,4 L 0.1 dl

Uusi ja raikas versio vuohenjuustosalaattista. Kanelilla maustettu sitruunavinegretti tuo uutta ulottuvuutta tähän perinteiseen salaattiin. Rapeutta saadaan lehtikaalisipseistä.

...

Valmistus

  1. Salaatti:

    • Pilko kasvikset ja revi salaatti.
    • Pilko vuohenjuusto.
    • Kasaa ainekset kerroksittain tarjoiluastiaan.
    • Mausta sitruunamelissalla, lehtipersiljalla ja suolalla.
  2. Kanelivinegretti:

    • Sekoita ainekset keskenään.
    • Tarjoile kastike salaatin kanssa.
  3. Lehtikaalisipsit:

    • Pyörittele pilkotut lehtikaalit Aromiöljyssä.
    • Nosta pellille leivinpaperin päälle ja paahda puolipuhalluksella uunissa n. 5–8 minuuttia 160 asteessa.
    • Mausta suolalla.
    • Koristele salaatti rapeilla lehtikaalisipseillä.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu