Raaka-aineet
Kanapullat
-
Broilerinjauheliha 1.25 kg
-
currytahna, punainen 10.0 g
-
Sitruunan kuori 15.0 g
-
Kananmuna 50.0 g
-
Fariinisokeri 5.0 g
-
Sipulihiutale 2.0 g
-
Suola 8.0 g
-
Valkopippuri 1.0 g
Panang-kastike
-
Sipuli 222.0 g
-
Vesi 8.0 dl
-
Kookosmaito, säilötty 1.0 l
-
Sitruunaruoho 4.0 g
-
lime, lehti 1.0 g
-
Limemehu 10.0 ml
-
currytahna, punainen 4.0 g
Valmistus
-
Kanapullat
- Sekoita jauhenlihan joukkoon maustepyreet, currytahna, sitruunankuori, kananmuna, fariinisokeri, sipulijauhe, suola ja pippuri. Pyörittele taikinasta pullia.
-
Panang-kastike
- Kuullota sipuli Aromiöljyssä. Lisää valkosipuli- ja inkivääripyreet ja kuullota vielä muutama minuutti.
- Lisää vesi, kanafondi, kookosmaito, sitruunaruoho, sokeri, kalakastike, limetin lehdet, currytahna ja limetin mehu.
- Kiehauta ja anna kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia. Siivilöi kastike.
- Kiehauta kastike, lisää kanapullat ja anna niiden hautua kypsiksi panang-kastikkeessa.
Vinkki! Voit kypsentää kanapullat myös erikseen uunissa joko höyryttämällä tai paistamalla.