Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

+

Kanapullat

  • Broilerinjauheliha 1.25 kg
  • Knorr Inkivääri Puré Professional 750g 30.0 g
  • Knorr Valkosipuli Puré Professional 750g 20.0 g
  • currytahna, punainen 10.0 g
  • Sitruunan kuori 15.0 g
  • Kananmuna 50.0 g
  • Fariinisokeri 5.0 g
  • Sipulihiutale 2.0 g
  • Suola 8.0 g
  • Valkopippuri 1.0 g

Panang-kastike

  • Sipuli 222.0 g
  • Flora Aromiöljy 2,4 L 15.0 ml
  • Vesi 8.0 dl
  • Knorr Kanafondi, tiiviste 1 L/50 L 15.0 ml
  • Kookosmaito, säilötty 1.0 l
  • Sitruunaruoho 4.0 g
  • lime, lehti 1.0 g
  • Limemehu 10.0 ml
  • Knorr Inkivääri Puré Professional 750g 15.0 g
  • currytahna, punainen 4.0 g
  1. Kanapullat

    • Sekoita jauhenlihan joukkoon maustepyreet, currytahna, sitruunankuori, kananmuna, fariinisokeri, sipulijauhe, suola ja pippuri. Pyörittele taikinasta pullia.
  2. Panang-kastike

    • Kuullota sipuli Aromiöljyssä. Lisää valkosipuli- ja inkivääripyreet ja kuullota vielä muutama minuutti.
    • Lisää vesi, kanafondi, kookosmaito, sitruunaruoho, sokeri, kalakastike, limetin lehdet, currytahna ja limetin mehu.
    • Kiehauta ja anna kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia. Siivilöi kastike.
    • Kiehauta kastike, lisää kanapullat ja anna niiden hautua kypsiksi panang-kastikkeessa.

    Vinkki! Voit kypsentää kanapullat myös erikseen uunissa joko höyryttämällä tai paistamalla.