Raaka-aineet
Työohje
-
Hoki, annospala (à 120 g) 1.9 kg
-
Tilli
Kuorrutuskastike
-
Vesi 1.5 l
-
Knorr Kalafondi 1 L/30 L
Valmistus
-
Työohje
- Lado kalafileet vuokiin ja mausta Citrusmausteella ja hienonnetulla tillillä. (16 annoksen ohjeesta tulee 1 kpl 1/1 65 mm GN-vuokaa.) Anna sulaa kylmiössä, mielellään yön yli.
-
Kuorrutuskastike
- Valmista kuorrutuskastike sekoittamalla kastikeaines kylmään veteen, kuumenna. Lisää fondi ja Juustokastike. Keitä kastike ylös.
- Kaada vähän jäähtynyt kastike kalojen päälle GN-vuokaan (n. 1,8 l / 1 GN vuoka.) Kypsennä yhdistelmäuunissa +160° C (30 % kosteus), kypsäksi noin 30 - 40 minuuttia.