Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

+

Työohje

  • Hoki, annospala (à 120 g) 1.92 kg
  • Knorr Citrusmauste 1,2 kg 0.01 kg
  • Tilli 0.02 kg

Kuorrutuskastike

  • Vesi 1.5 l
  • Knorr Sauce Lemone, Sitruunakastike 3 kg / 22 L 0.2 kg
  • Knorr Juustokastike 3,4 kg/ 22 L 0.07 kg
  • KNORR Kalafondi 1 L/30 L 0.02 l
  • Rama JuustoCrème, sulatejuustopohjainen valmiste 3,5 kg, vähälaktoosinen 0.2 kg
  1. Työohje

    • Lado kalafileet vuokiin ja mausta Citrusmausteella ja hienonnetulla tillillä. (16 annoksen ohjeesta tulee 1 kpl 1/1 65 mm GN-vuokaa.) Anna sulaa kylmiössä, mielellään yön yli.
  2. Kuorrutuskastike

    • Valmista kuorrutuskastike sekoittamalla kastikeainekset kylmään veteen, kuumenna. Lisää fondi ja JuustoCrème. Anna kiehua muutama minuutti.
    • Kaada vähän jäähtynyt kastike kalojen päälle GN-vuokaan (n. 1,8 l / 1 GN vuoka.) Kypsennä yhdistelmäuunissa +160° C (30 % kosteus), kypsäksi noin 30 - 40 minuuttia.