Menu

Raaka-aineet

+

Työohje

Kuorrutuskastike


Reseptin on kehittänyt PRO2015-kilpailun voittaja Anne Haaramo Kurikasta, yhdessä tiiminsä kanssa.

...

Valmistus

  1. Työohje

    • Lado kalafileet vuokiin ja mausta Citrusmausteella ja hienonnetulla tillillä. (16 annoksen ohjeesta tulee 1 kpl 1/1 65 mm GN-vuokaa.) Anna sulaa kylmiössä, mielellään yön yli.

  2. Kuorrutuskastike

    • Valmista kuorrutuskastike sekoittamalla kastikeaines kylmään veteen, kuumenna. Lisää fondi ja Juustokastike. Keitä kastike ylös.
    • Kaada vähän jäähtynyt kastike kalojen päälle GN-vuokaan (n. 1,8 l / 1 GN vuoka.) Kypsennä yhdistelmäuunissa +160° C (30 % kosteus), kypsäksi noin 30 - 40 minuuttia.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu