Sitruuna-juustouunikala
Reseptin on kehittänyt PRO2015-kilpailun voittaja Anne Haaramo Kurikasta, yhdessä tiiminsä kanssa.

Raaka-aineet
Sitruuna-juustouunikala
Laske tämän lautasen hinta täällä:
Annosten lukumäärä
−
+
Lautasen hinta menulla
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
€174.27
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Raaka-aineen merkki
Nimi
Hinta euroissa
Määrä
Osan hinta ruuasta (%)
Yhteenlaskettu kustannus
Työohje
Hoki, annospala (à 120 g)
/kg
1.9 kg
0%
Knorr Citrusmauste 1,2 kg
/kg
0.0 kg
0%

Tilli
/kg
0.0 kg
0%
Kuorrutuskastike
Vesi
/l
1.5 l
0%
Knorr Sauce Lemone, Sitruunakastike 3 kg / 22 L
/kg
0.3 kg
0%

Points
Kala: ei
Pähkinä: ei
Knorr Kalafondi 1 L/30 L
/l
0.0 l
0%
Knorr Garde d'Or Juustokastike 1 L
/l
0.5 l
0%

Raaka-aineen nimi
/
Vastuunvapauslauseke: Esitetyt hinnat ovat arvioita, jotka perustuvat tukkujen markkinahintoihin. Hinnat ovat alttiita muutoksille, kausivaihteluille ja tarjonnan määrälle. Unilever Food Solutionsia ei voi pitää vastuussa vaihteluista tai eroista todellisiin hintoihin.
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Työohje
-
Hoki, annospala (à 120 g) 1.9 kg
-
Tilli
Kuorrutuskastike
-
Vesi 1.5 l
-
Knorr Kalafondi 1 L/30 L
Valmistus
-
Työohje
- Lado kalafileet vuokiin ja mausta Citrusmausteella ja hienonnetulla tillillä. (16 annoksen ohjeesta tulee 1 kpl 1/1 65 mm GN-vuokaa.) Anna sulaa kylmiössä, mielellään yön yli.
-
Kuorrutuskastike
- Valmista kuorrutuskastike sekoittamalla kastikeaines kylmään veteen, kuumenna. Lisää fondi ja Juustokastike. Keitä kastike ylös.
- Kaada vähän jäähtynyt kastike kalojen päälle GN-vuokaan (n. 1,8 l / 1 GN vuoka.) Kypsennä yhdistelmäuunissa +160° C (30 % kosteus), kypsäksi noin 30 - 40 minuuttia.