Menu

Raaka-aineet

+

Työohje

  • Flora Aromiöljy 2,4 L 0.1 l
  • Sipulikuutio, pakaste 1.0 kg
  • Vesi 11.0 l
  • Knorr Kasvisliemi, vähäsuolainen 1kg/125L 0.3 kg
  • Porkkanakuutio 2.0 kg
  • Porkkanakuutio, keltainen 2.0 kg
  • Peruna, tuore 7.0 kg
  • Lenkkimakkarakuutio, gluteeniton, laktoositon 5.0 kg
  • Rama Professional Ruoka Laktoositon 15% 1L 4.0 l
  • Turun Sinappia Mieto 6 kg 0.4 kg
  • Mustapippuri, rouhittu 0.01 kg
  • Lehtipersilja 0.05 kg

Valmistus

  1. Työohje

    • Freesaa sipulit öljyssä. Lisää vesi ja kuumenna kiehuvaksi. Lisää kasvisliemi ja perunalohkot. Keitä puolikypsiksi. Lisää porkkana- ja makkarakuutiot. Hauduta kypsäksi.
    • SekoitaKnorr Ruoka 15%keiton joukkoon. Kuumenna keitto ja mausta pippurilla. Koristele persiljalla ennen tarjoilua.
    • Tarjoa lisänä Turun Sinappia.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu