Menu

Raaka-aineet

+

Työohje

  • Flora Aromiöljy 2,4 L 0.1 l
  • Sipulikuutio, pakaste 1.0 kg
  • Vesi 11.0 l
  • Knorr Kasvisliemi, vähäsuolainen 1kg/125L 0.3 kg
  • Porkkanakuutio 2.0 kg
  • Porkkanakuutio, keltainen 2.0 kg
  • Peruna, tuore 7.0 kg
  • Lenkkimakkarakuutio, gluteeniton, laktoositon 5.0 kg
  • Rama Professional Ruoka Laktoositon 15% 1L 4.0 l
  • Turun Sinappia Mieto 6 kg 0.4 kg
  • Mustapippuri, rouhittu
  • Lehtipersilja 0.1 kg

Tuhti makkarasoppa on kermainen versio perinteisestä makkarakeitosta. Suomalaisella Turun Sinapilla viimeistellään keitto. Sinappi kannattaa tosin lisätä vasta annokseen, sillä jos sen lisää keittoon valmistusvaiheessa, voi keitto leikata.

...

Valmistus

  1. Työohje

    • Freesaa sipulit öljyssä. Lisää vesi ja kuumenna kiehuvaksi. Lisää kasvisliemi ja perunalohkot. Keitä puolikypsiksi. Lisää porkkana- ja makkarakuutiot. Hauduta kypsäksi.
    • SekoitaKnorr Ruoka 15%keiton joukkoon. Kuumenna keitto ja mausta pippurilla. Koristele persiljalla ennen tarjoilua.
    • Tarjoa lisänä Turun Sinappia.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu