Raaka-aineet
Työohje
-
Sipulikuutio, pakaste 1.0 kg
-
Vesi 11.0 l
-
Knorr Kasvisliemi, vähäsuolainen 1kg/125L 0.3 kg
-
Porkkanakuutio 2.0 kg
-
Porkkanakuutio, keltainen 2.0 kg
-
Peruna, tuore 7.0 kg
-
Lenkkimakkarakuutio, gluteeniton, laktoositon 5.0 kg
-
Turun Sinappia Mieto 6 kg 0.4 kg
-
Mustapippuri, rouhittu 0.01 kg
-
Lehtipersilja 0.05 kg
Valmistus
-
Työohje
- Freesaa sipulit öljyssä. Lisää vesi ja kuumenna kiehuvaksi. Lisää kasvisliemi ja perunalohkot. Keitä puolikypsiksi. Lisää porkkana- ja makkarakuutiot. Hauduta kypsäksi.
- SekoitaKnorr Ruoka 15%keiton joukkoon. Kuumenna keitto ja mausta pippurilla. Koristele persiljalla ennen tarjoilua.
- Tarjoa lisänä Turun Sinappia.