Raaka-aineet
Riistakäristys
-
Sipulikuutio, pakaste 2.5 kg
-
Riistakäristysliha 12.0 kg
-
Vesi 8.0 l
-
Knorr Lihaliemi, vähäsuolainen 1kg/125L 0.1 kg
-
Laakerinlehti 20.0 g
-
Pippurisekoitus 20.0 g
-
Knorr Ruskea peruskastike 3,75 kg/50 L 0.4 kg
Viimeistely
-
Perunasose
-
Puolukkasurvos
Valmistus
-
Riistakäristys
- Kuullota sipulit öljyssä
- Lisää joukkoon kohmeinen riistakäristysliha ja ruskista se
- Lisää vesi ja mausteet
- Kuumenna ja hauduta miedolla lämmöllä kypsäksi noin 1-1,5h
- Sekoita Ruskea Peruskastike tilkkaan kylmää vettä ja lisää tasaisena nauhana kastikkeen joukkoon
- Tarkista maku ja sakeus
-
Viimeistely
- Tarjoile valmis riistakäristys keitettyjen perunoiden tai perunasoseen ja puolukkasurvoksen kera