Menu

Raaka-aineet

+

Riistakäristys

  • Flora Aromiöljy 2,4 L 0.3 l
  • Sipulikuutio, pakaste 2.5 kg
  • Riistakäristysliha 12.0 kg
  • Vesi 8.0 l
  • Knorr Lihaliemi, vähäsuolainen 1kg/125L 0.1 kg
  • Laakerinlehti 20.0 g
  • Pippurisekoitus 20.0 g
  • Knorr Ruskea peruskastike 3,75 kg/50 L 0.4 kg

Viimeistely

  • Perunasose
  • Puolukkasurvos

Maistuva klassikko, joka sopii erityisesti syksyllä ja talvella tarjoiltavaksi. 

...

Valmistus

  1. Riistakäristys

    • Kuullota sipulit öljyssä
    • Lisää joukkoon kohmeinen riistakäristysliha ja ruskista se
    • Lisää vesi ja mausteet
    • Kuumenna ja hauduta miedolla lämmöllä kypsäksi noin 1-1,5h
    • Sekoita Ruskea Peruskastike tilkkaan kylmää vettä ja lisää tasaisena nauhana kastikkeen joukkoon
    • Tarkista maku ja sakeus
  2. Viimeistely

    • Tarjoile valmis riistakäristys keitettyjen perunoiden tai perunasoseen ja puolukkasurvoksen kera
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu