Menu

Raaka-aineet

+

Kala

Kuorrutuskastike

  • Flora Aromiöljy 2,4 L 0.1 l
  • Paprikasuikale, pakaste 2.0 kg
  • Vesi 7.0 l
  • Knorr Papriganokastike 3 kg / 25 L 0.9 kg
  • Knorr Vaalea peruskastike 4,25 kg/50 L 0.5 kg
  • Rama JuustoCrème, sulatejuustopohjainen valmiste 3,5 kg, vähälaktoosinen 1.4 kg

Helppo ja maukas kalaruoka. 

...

Valmistus

  1. Kala

    • Lado kalapalat vuokiin (100 annoksen ohjeesta tulee noin 7 kpl 1/1 65 mm GN-vuokaa)
    • Mausta Citrusmausteella
    • Anna sulaa kylmiössä
  2. Kuorrutuskastike

    • Freesaa paprikat Aromiöljyssä
    • Sekoita kastikeainekset kylmään veteen ja kuumenna
    • Lisää JuustoCréme
    • Anna kiehua muutama minuutti
  3. Viimeistely

    • Kaada kastike vuokaan (noin 1,45 l per 1/1 65 GN-vuoka)
    • Kypsennä yhdistelmäuunissa 170 asteessa kypsäksi noin 20-30 minuuttia
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu