Menu

Raaka-aineet

+

Nakkikastike

  • Flora Aromiöljy 2,4 L 0.1 l
  • Sipulikuutio, pakaste 0.5 kg
  • Tomaattipyre 0.1 kg
  • Paprika, jauhettu 5.0 g
  • Vesi 9.0 l
  • Knorr Ruskea peruskastike 3,75 kg/50 L 0.8 kg
  • Turun Sinappia Mieto 6 kg 0.2 kg
  • Knorr Lihaliemi, vähäsuolainen 5kg/625L 0.1 kg
  • Maustepippuri, jauhettu 5.0 g
  • Rama Professional Ruoka Laktoositon 15% 1L 1.0 l
  • Nakkipala, laktoositon ja gluteeniton 5.0 kg

Helppo ja herkullinen nakkikastike, arkiruokaa parhaimmillaan

...

Valmistus

  1. Nakkikastike

    • Freesaa sipulikuutiot öljyssä
    • Lisää tomaattipyree ja paprikajauhe
    • Jatka freesaamista vielä hetki
    • Sekoita kylmään veteen peruskastike ja kaada pataan
    • Kuumenna kiehuvaksi ja anna kiehua, kunnes kastike suurustuu
    • Lisää sinappi ja loput mausteet
    • Lisää kastikkeeseen Knorr Ruoka ja nakkipalat ja kuumenna kastike
    • Halutessasi suurusta kastike Maizena Snowflakella
    • Tarjoa keitettyjen perunoiden tai perunasoseen kera
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu