Maille Bistro Etikkasilakkaa ja sipulia
Raaka-aineet
Maille Bistro Etikkasilakkaa ja sipulia
Laske tämän lautasen hinta täällä:
Annosten lukumäärä
−
+
Lautasen hinta menulla
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
€36.84
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Raaka-aineen merkki
Nimi
Hinta euroissa
Määrä
Osan hinta ruuasta (%)
Yhteenlaskettu kustannus
Silakat
Silakkafilee
/g
400.0 g
0%
Suola
/g
300.0 g
0%
Sokeri
/g
100.0 g
0%
Maille Valkoviinietikka 500 ml
/ml
200.0 ml
0%

Points
Sinappi: ei
Seesaminsiemen: ei
Oliiviöljy
/ml
200.0 ml
0%
Valkosipuli
/kpl
2.0 kpl
0%
Lehtipersilja
/g
20.0 g
0%
Mustapippuri myllystä jauhettu
/g
0.0 g
0%
Sitruunamehu
/kg
0.0 kg
0%
Pikkelöity minipunasipuli
Mini punasipuli
/kpl
5.0 kpl
0%
Maille Punaviinietikka 500 ml
/ml
100.0 ml
0%

Vesi
/ml
100.0 ml
0%
Sokeri
/g
100.0 g
0%
Suola
/g
2.0 g
0%
Raaka-aineen nimi
/
Vastuunvapauslauseke: Esitetyt hinnat ovat arvioita, jotka perustuvat tukkujen markkinahintoihin. Hinnat ovat alttiita muutoksille, kausivaihteluille ja tarjonnan määrälle. Unilever Food Solutionsia ei voi pitää vastuussa vaihteluista tai eroista todellisiin hintoihin.
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Silakat
-
Silakkafilee 400.0 g
-
Suola 300.0 g
-
Sokeri 100.0 g
-
Oliiviöljy 200.0 ml
-
Valkosipuli 2.0 kpl
-
Lehtipersilja 20.0 g
-
Mustapippuri myllystä jauhettu
-
Sitruunamehu
Pikkelöity minipunasipuli
-
Mini punasipuli 5.0 kpl
-
Vesi 100.0 ml
-
Sokeri 100.0 g
-
Suola 2.0 g
Valmistus
-
Silakat
Huuhtele silakkafileet hanan alla. Sekoita sokeri ja suola keskenään ja kaada sokerisuola silakoiden päälle. Suolaa tunnin ajan. Huuhtele fileet veden alla. Upota silakat etikkaan ja anna maustua tunnin verran. Siivilöi etikka pois. Hienonna valkosipulit ja persilja ja sekoita silakoiden joukkoon. Kaada oliiviöljy silakoiden päälle. Anna tekeytyä vuorokauden yli.Esille laittaessa purista hiukan sitruunamehua, jauha tuoretta mustapippuria myllystä ja ripottele tuoretta persiljaa sekä hyvää oliiviöljyä päälle. Koristele sipulirenkailla.Tarjoa hapanjuurileivän kera. -
Pikkelöity minipunasipuli
Kuori sipulit. Sekoita pikkeliainekset. Laita kaikki ainekset vakuumiin. Höyrytä 100 astetta 5 minuuttia.