Menu

Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

+

Silakat

  • Silakkafilee 400.0 g
  • Suola 300.0 g
  • Sokeri 100.0 g
  • Oliiviöljy 200.0 ml
  • Valkosipuli 2.0 kpl
  • Lehtipersilja 20.0 g
  • Mustapippuri myllystä jauhettu
  • Sitruunamehu

Pikkelöity minipunasipuli

  • Mini punasipuli 5.0 kpl
  • Vesi 100.0 ml
  • Sokeri 100.0 g
  • Suola 2.0 g
  1. Silakat

    Huuhtele silakkafileet hanan alla. Sekoita sokeri ja suola keskenään ja kaada sokerisuola silakoiden päälle. Suolaa tunnin ajan. Huuhtele fileet veden alla. Upota silakat etikkaan ja anna maustua tunnin verran. Siivilöi etikka pois. Hienonna valkosipulit ja persilja ja sekoita silakoiden joukkoon. Kaada oliiviöljy silakoiden päälle. Anna tekeytyä vuorokauden yli. 

    Esille laittaessa purista hiukan sitruunamehua, jauha tuoretta mustapippuria myllystä ja ripottele tuoretta persiljaa sekä hyvää oliiviöljyä päälle. Koristele sipulirenkailla.Tarjoa hapanjuurileivän kera.
  2. Pikkelöity minipunasipuli

    Kuori sipulit. Sekoita pikkeliainekset. Laita kaikki ainekset vakuumiin. Höyrytä 100 astetta 5 minuuttia.