Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

+

Työohje

  • Spelttivehnä 150.0 g
  • Linssi, vihreä 400.0 g
  • Hellmann's Omenasiideri-Sherry Vinegretti 1 L 1.5 dl
  • Lehtiselleri 250.0 g
  • Omena 200.0 g
  • punasipuli 150.0 g
  • Persilja 10.0 g
  • Pekoni 150.0 g
  • Kurpitsansiemen 50.0 g
  1. Työohje

    1. Huuhtele ja keitä linssit suolavedessäkunnes ne ovat pehmeitä, mutta ei ylikypsiä, n. 15 minuuttia.2. Kaada neste kulhoon, lisää 1 dlOmenasiideri-Sherryvinegrettiä keitettyjen ja valutettujenlinssien joukkoon. Mausta suolalla ja pippurilla. Anna jäähtyä.3. Huuhtele yön yli liotetut speltit ja keitä se kevyesti suolatussa vedessä kypsäksi n. 20 minuuttia. Valuta kypsä speltti ja jäähdytä se.4. Paista pekonikuutiot ja kaada ylimääräinenrasva pois.5. Kokoa salaatti sekoita joukkoon loppu vinegretti.6. Koristele paahdetuilla kurpitsansiemenillä.