Menu

Raaka-aineet

+

Työohje

  • Spelttivehnä 150.0 g
  • Linssi, vihreä 400.0 g
  • Hellmann's Omenasiideri-Sherry Vinegretti 1 L 1.5 dl
  • Lehtiselleri 250.0 g
  • Omena 200.0 g
  • punasipuli 150.0 g
  • Persilja 10.0 g
  • Pekoni 150.0 g
  • Kurpitsansiemen 50.0 g

Linssit ja pekoni tekevät tästä marinoidusta salaatista ruokaisan.

...

Valmistus

  1. Työohje

    • 1. Huuhtele ja keitä linssit suolavedessäkunnes ne ovat pehmeitä, mutta ei ylikypsiä, n. 15 minuuttia.
    • 2. Kaada neste kulhoon, lisää 1 dlOmenasiideri-Sherryvinegrettiä keitettyjen ja valutettujenlinssien joukkoon. Mausta suolalla ja pippurilla. Anna jäähtyä.
    • 3. Huuhtele yön yli liotetut speltit ja keitä se kevyesti suolatussa vedessä kypsäksi n. 20 minuuttia. Valuta kypsä speltti ja jäähdytä se.
    • 4. Paista pekonikuutiot ja kaada ylimääräinenrasva pois.
    • 5. Kokoa salaatti sekoita joukkoon loppu vinegretti.
    • 6. Koristele paahdetuilla kurpitsansiemenillä.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu