Linssi-speltti-omenasalaatti
Linssit ja pekoni tekevät tästä marinoidusta salaatista ruokaisan.

Raaka-aineet
Linssi-speltti-omenasalaatti
Laske tämän lautasen hinta täällä:
Annosten lukumäärä
−
+
Lautasen hinta menulla
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
€30.89
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Raaka-aineen merkki
Nimi
Hinta euroissa
Määrä
Osan hinta ruuasta (%)
Yhteenlaskettu kustannus
Työohje
Spelttivehnä
/g
150.0 g
0%
Linssi, vihreä
/g
400.0 g
0%
Hellmann's Omenasiideri-Sherry Vinegretti 1 L
/dl
1.5 dl
0%
Lehtiselleri
/g
250.0 g
0%
Omena
/g
200.0 g
0%
punasipuli
/g
150.0 g
0%
Persilja
/g
10.0 g
0%
Pekoni
/g
150.0 g
0%
Kurpitsansiemen
/g
50.0 g
0%
Raaka-aineen nimi
/
Vastuunvapauslauseke: Esitetyt hinnat ovat arvioita, jotka perustuvat tukkujen markkinahintoihin. Hinnat ovat alttiita muutoksille, kausivaihteluille ja tarjonnan määrälle. Unilever Food Solutionsia ei voi pitää vastuussa vaihteluista tai eroista todellisiin hintoihin.
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Työohje
-
Spelttivehnä 150.0 g
-
Linssi, vihreä 400.0 g
-
Hellmann's Omenasiideri-Sherry Vinegretti 1 L 1.5 dl
-
Lehtiselleri 250.0 g
-
Omena 200.0 g
-
punasipuli 150.0 g
-
Persilja 10.0 g
-
Pekoni 150.0 g
-
Kurpitsansiemen 50.0 g
Valmistus
-
Työohje
- 1. Huuhtele ja keitä linssit suolavedessäkunnes ne ovat pehmeitä, mutta ei ylikypsiä, n. 15 minuuttia.
- 2. Kaada neste kulhoon, lisää 1 dlOmenasiideri-Sherryvinegrettiä keitettyjen ja valutettujenlinssien joukkoon. Mausta suolalla ja pippurilla. Anna jäähtyä.
- 3. Huuhtele yön yli liotetut speltit ja keitä se kevyesti suolatussa vedessä kypsäksi n. 20 minuuttia. Valuta kypsä speltti ja jäähdytä se.
- 4. Paista pekonikuutiot ja kaada ylimääräinenrasva pois.
- 5. Kokoa salaatti sekoita joukkoon loppu vinegretti.
- 6. Koristele paahdetuilla kurpitsansiemenillä.