Raaka-aineet
Työohje
-
Spelttivehnä 150.0 g
-
Linssi, vihreä 400.0 g
-
Lehtiselleri 250.0 g
-
Omena 200.0 g
-
punasipuli 150.0 g
-
Persilja 10.0 g
-
Pekoni 150.0 g
-
Kurpitsansiemen 50.0 g
Valmistus
-
Työohje
- 1. Huuhtele ja keitä linssit suolavedessäkunnes ne ovat pehmeitä, mutta ei ylikypsiä, n. 15 minuuttia.
- 2. Kaada neste kulhoon, lisää 1 dlOmenasiideri-Sherryvinegrettiä keitettyjen ja valutettujenlinssien joukkoon. Mausta suolalla ja pippurilla. Anna jäähtyä.
- 3. Huuhtele yön yli liotetut speltit ja keitä se kevyesti suolatussa vedessä kypsäksi n. 20 minuuttia. Valuta kypsä speltti ja jäähdytä se.
- 4. Paista pekonikuutiot ja kaada ylimääräinenrasva pois.
- 5. Kokoa salaatti sekoita joukkoon loppu vinegretti.
- 6. Koristele paahdetuilla kurpitsansiemenillä.