Kuningatartiikeri

Raaka-aineet
Kuningatartiikeri
Laske tämän lautasen hinta täällä:
Annosten lukumäärä
−
+
Lautasen hinta menulla
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
€4.29
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Raaka-aineen merkki
Nimi
Hinta euroissa
Määrä
Osan hinta ruuasta (%)
Yhteenlaskettu kustannus
Työohje
Flora Professional Kasvirasvalevite 75 %, 2,5 kg
/kg
0.8 kg
0%
Sokeri
/kg
0.5 kg
0%
Kananmuna
/kg
0.64 kg
0%
Rama Professional Kuohu Laktoositon 30% 1L
/l
1.0 l
0%
Vehnäjauho
/kg
0.8 kg
0%
Leivinjauhe
/kg
0.03 kg
0%
Vaniljasokeri
/kg
0.03 kg
0%
Carte d'Or Kuningatarkeitto/-kiisseli 1,82kg/12L/8L
/kg
0.12 kg
0%
Mustikka, pakaste
/kg
0.2 kg
0%
Raaka-aineen nimi
/
Vastuunvapauslauseke: Esitetyt hinnat ovat arvioita, jotka perustuvat tukkujen markkinahintoihin. Hinnat ovat alttiita muutoksille, kausivaihteluille ja tarjonnan määrälle. Unilever Food Solutionsia ei voi pitää vastuussa vaihteluista tai eroista todellisiin hintoihin.
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Työohje
-
Flora Professional Kasvirasvalevite 75 %, 2,5 kg 0.8 kg
-
Sokeri 0.5 kg
-
Kananmuna 0.64 kg
-
Rama Professional Kuohu Laktoositon 30% 1L 1.0 l
-
Vehnäjauho 0.8 kg
-
Leivinjauhe 0.03 kg
-
Vaniljasokeri 0.03 kg
-
Carte d'Or Kuningatarkeitto/-kiisseli 1,82kg/12L/8L 0.12 kg
-
Mustikka, pakaste 0.2 kg
Valmistus
-
Työohje
- Voitele ja korppujauhota 1/1 65 mm GN-vuoka. Vaahdota huoneenlämpöinen margariini ja sokeri vaahdoksi. Lisää munat yksitellen ja vatkaa hyvin. Yhdistä kuivat aineet. Siivilöi rasva-sokeriseokseen vuorotellen jauhoseosta ja Knorr Kuohua.
- Ota 1/3 taikinasta erilleen. Sekoita siihen kiisseliaines ja mustikat. Levitä puolet vaaleasta taikinasta vuokaan. Lusikoi väliin kunigatartaikina ja evitä päälle loppu vaaleasta taikinasta.
- Pistele veitsellä taikinan läpi, jotta taikinat vähän sekoittuvat.
- Paista +175°C:ssa uunissa kypsäksi noin 45 minuuttia. Kumoa jäähtynyt kakku vuoasta ja leikkaa annospaloiksi.