Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

+

Valmistusohje

  • Kikherne, säilyke 600.0 g
  • Vesi 4.0 dl
  • Knorr Jalfrezi tahna 4x1,1kg 100.0 g
  • Knorr Kasvisfondi, tiiviste 1 L/50 L 0.2 dl
  • Tahini eli seesaminsiementahna 50.0 g
  • Suola 4.0 g
  • Flora Aromiöljy 2,4 L 0.5 dl
  • Juustokumina 1.0 g
  • Lehtipersilja
  • Oliiviöljy
  • Knorr Tomatino 3kg 100.0 g
  1. Valmistusohje

    1. Laita kikherneet, vesi, Jalfrezi, kasvisfondi ja Tomatino kattilaan. 2. Keitä viiden minuutin ajan ja lisää tahini ja suola.3. Aja kutterilla tasaiseksi ja jäähdytä.4. Sekoita Aromiöljy, valutetut kikherneet sekä juustokumina keskenään.5. Laita uunipellille ja paahda 200 C:ssa uunissa 10 minuuttia.6. Levitä hummus tarjoiluastiaan.7. Koristele paahdetuilla kikherneillä ja tuoreilla yrteillä. Viimeiste oliiviöljyllä.