Menu

Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

+

Työohje

  • Kevytmaitojuoma, laktoositon 0.7 l
  • Crème Bonjour Naturel Laktoositon tuorejuusto 1,5 kg 0.3 kg
  • Vehnäjauho 0.3 kg
  • Kananmuna 0.3 kg
  • Flora Aromiöljy 2,4 L 0.1 l
  • Suola
  • paprika 0.2 kg
  • Kesäkurpitsa 0.3 kg
  • Auringonkukansiemen
  1. Työohje

    • Sekoita maito, tuorejuusto, vehnäjauhot, munat ja öljy tasaiseksi. Mausta suolalla ja basilikatahnamausteella. Anna taikinan turvota hetki.
    • Suikaloi kesäkurpitsa ja paprika. Sekoita suikaleet taikinan joukkoon. Kaada taikina leivinpaperin päälle GN-vuokaan. (10 annoksen ohjeesta tulee 1 kpl 1/1 GN-vuokaa.)
    • Ripottele pinnalle auringonkukan siemenet. Paista kypsäksi +170 °C:ssa noin 35 - 40 minuuttia.
    • Leikkaa pannukakku annospaloiksi ja tarjoile salaatin kanssa.