Menu

Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

+

Kasvislasagnette

  • Flora Juokseva Kasviöljyvalmiste 2,5 L 0.1 l
  • Porkkana, raastettu 0.5 kg
  • Palsternakka 0.5 kg
  • Keltasipuli 0.5 kg
  • Valkosipulimurska 0.1 kg
  • Vesi 4.2 l
  • Punainen linssi 0.5 kg
  • Oregano
  • Crème Bonjour Aurinkokuivattu Tomaatti Laktoositon tuorejuusto 1,5 kg 0.6 kg
  • Suola
  • Mustapippuri, rouhittu
  • Rama JuustoCrème, sulatejuustopohjainen valmiste 3,5 kg, vähälaktoosinen 0.1 kg
  • Kevytmaito, vähälaktoosinen 0.4 l
  1. Kasvislasagnette

    • Laita lasagnettepalat 1/1 100 mm GN-vuokaan
    • Freesaa raastetut porkkanat ja palsternakat sekä hienonettu sipuli Juoksevassa kasviöljyvalmisteessa
    • Lisää vesi ja sekoita joukkoon tomaattikeittoaines
    • Lisää linssit ja mausteet
    • Anna kiehua kunnes linssit ovat kypsiä
    • Sekoita joukkoon Crème Bonjour -tuorejuusto ja kaada kastike GN-vuokaan lasagnette-palojen päälle
    • Sekoita hyvin
    • Ohenna JuustoCréme maidolla ja levitä lasagneten pinnalle
    • Paista yhdistelmäuunissa +150ºC:ssa uunissa 30-40 minuuttia ja anna lasagneten vetäytyä noin 30 minuuttia ennen tarjoilua