Raaka-aineet
Kasvislasagnette
-
Porkkana, raastettu 0.5 kg
-
Palsternakka 0.5 kg
-
Keltasipuli 0.5 kg
-
Valkosipulimurska 0.1 kg
-
Vesi 4.2 l
-
Punainen linssi 0.5 kg
-
Oregano
-
Suola
-
Mustapippuri, rouhittu
-
Kevytmaito, vähälaktoosinen 0.4 l
Valmistus
-
Kasvislasagnette
- Laita lasagnettepalat 1/1 100 mm GN-vuokaan
- Freesaa raastetut porkkanat ja palsternakat sekä hienonettu sipuli Juoksevassa kasviöljyvalmisteessa
- Lisää vesi ja sekoita joukkoon tomaattikeittoaines
- Lisää linssit ja mausteet
- Anna kiehua kunnes linssit ovat kypsiä
- Sekoita joukkoon Crème Bonjour -tuorejuusto ja kaada kastike GN-vuokaan lasagnette-palojen päälle
- Sekoita hyvin
- Ohenna JuustoCréme maidolla ja levitä lasagneten pinnalle
- Paista yhdistelmäuunissa +150ºC:ssa uunissa 30-40 minuuttia ja anna lasagneten vetäytyä noin 30 minuuttia ennen tarjoilua