Menu

Raaka-aineet

+

Kasvislasagnette


...

Valmistus

  1. Kasvislasagnette

    • Laita lasagnettepalat 1/1 100 mm GN-vuokaan
    • Freesaa raastetut porkkanat ja palsternakat sekä hienonettu sipuli Juoksevassa kasviöljyvalmisteessa
    • Lisää vesi ja sekoita joukkoon tomaattikeittoaines
    • Lisää linssit ja mausteet
    • Anna kiehua kunnes linssit ovat kypsiä
    • Sekoita joukkoon Crème Bonjour -tuorejuusto ja kaada kastike GN-vuokaan lasagnette-palojen päälle
    • Sekoita hyvin
    • Ohenna JuustoCréme maidolla ja levitä lasagneten pinnalle
    • Paista yhdistelmäuunissa +150ºC:ssa uunissa 30-40 minuuttia ja anna lasagneten vetäytyä noin 30 minuuttia ennen tarjoilua
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu