Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

+

Salaatti:

  • Juuriselleri 0.4 kg
  • Keltasipuli 0.1 kg
  • Flora Aromiöljy 2,4 L
  • Ebly, vehnänjyvä 0.2 kg
  • Linssi, punainen 0.2 kg
  • Kardemumma, jauhettu 10.0 g
  • Knorr Kasvisfondi, tiiviste 1 L/50 L 0.2 dl
  • punasipuli 0.2 kg
  • Suola ja mustapippuri

Kermajuustokastike:

  • Hellmann's Täysmajoneesi 5 kg 0.2 kg
  • Rama Professional Fraiche 24 % maitopohjainen kasvirasvasekoite 1L 0.1 l
  • Vesi 0.3 dl
  • Kermajuusto 0.1 kg
  1. Salaatti:

    • Pyörittele pilkotut juurisellerit ja keltasipulit Aromiöljyssä.
    • Mausta suolalla ja pippurilla.
    • Paahda juurisellereitä ja sipuleita 180 asteessa uunissa, kunnes on kypsiä. Jäähdytä.
    • Sekoita kaikki ainekset keskenään ja mausta.
  2. Kermajuustokastike:

    • Sekoita ainekset keskenään sauvasekoittimella.
    • Tarjoile salaatin kera.