Feta-pinaattipastavuoka
Feta-pinaattipastavuoka on ruokaisa, helppo ja maistuva pääruoka.
Raaka-aineet
Täyte
-
Pomodoro Rosso -vihannessekoitus, pakaste 1 kg
-
Fetajuusto, kuutioitu 0.4 kg
Kastike
-
Vesi 2 l
-
KNORR Vaalea peruskastike 4,25 kg/50 L 0.1 kg
-
Pinaattipalat, pakaste 0.2 kg
Viimeistely
-
Juustoraaste, laktoositon 0.1 kg
Valmistus
-
Täyte
- Mittaa voideltuihin GN-vuokiin raaka pasta, vihannessekoitus ja fetajuustokuutiot
- Sekoita raaka-aineet keskenään
- Huom! 20 annoksen ohjeesta tulee 1 kpl 1/1 65 mm GN-vuokaa
-
Kastike
- Sekoita yrttikastikeainekset vaalean peruskastikkeen kanssa kylmään veteen
- Lisää Knorr Ruoka 15% ja sulatettu pinaatti
- Kaada kastike vuokiin ja sekoita varovasti
-
Viimeistely
- Ripottele pinnalle juustoraastetta
- Paista 160 asteessa yhdistelmäuunissa höyrypaistolla (höyry 60%) noin 40 minuuttia
- Anna vetäytyä ennen tarjoilua