Menu

Raaka-aineet

+

Täyte

Kastike

  • Vesi 2.0 l
  • Rama Professional Ruoka Laktoositon 15% 1L 0.8 l
  • Knorr Yrttikastike 3 kg / 30 L 0.2 kg
  • Knorr Vaalea peruskastike 4,25 kg/50 L 0.1 kg
  • Pinaattipalat, pakaste 0.2 kg

Viimeistely

  • Juustoraaste, laktoositon 0.1 kg

Feta-pinaattipastavuoka on ruokaisa, helppo ja maistuva pääruoka. 

...

Valmistus

  1. Täyte

    • Mittaa voideltuihin GN-vuokiin raaka pasta, vihannessekoitus ja fetajuustokuutiot
    • Sekoita raaka-aineet keskenään
    • Huom! 20 annoksen ohjeesta tulee 1 kpl 1/1 65 mm GN-vuokaa
  2. Kastike

    • Sekoita yrttikastikeainekset vaalean peruskastikkeen kanssa kylmään veteen
    • Lisää Knorr Ruoka 15% ja sulatettu pinaatti
    • Kaada kastike vuokiin ja sekoita varovasti
  3. Viimeistely

    • Ripottele pinnalle juustoraastetta
    • Paista 160 asteessa yhdistelmäuunissa höyrypaistolla (höyry 60%) noin 40 minuuttia
    • Anna vetäytyä ennen tarjoilua
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu