Feta-pinaattipastavuoka
Feta-pinaattipastavuoka on ruokaisa, helppo ja maistuva pääruoka.
Raaka-aineet
Feta-pinaattipastavuoka
Laske tämän lautasen hinta täällä:
Annosten lukumäärä
−
+
Lautasen hinta menulla
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
€11.65
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Raaka-aineen merkki
Nimi
Hinta euroissa
Määrä
Osan hinta ruuasta (%)
Yhteenlaskettu kustannus
Täyte
Knorr Penne Luomu, runsaskuituinen 3 kg
/kg
0.6 kg
0%

Points
Laktoosi: ei
Gluteeni: kyllä
Pomodoro Rosso -vihannessekoitus, pakaste
/kg
1.0 kg
0%
Fetajuusto, kuutioitu
/kg
0.4 kg
0%
Kastike
Vesi
/l
2.0 l
0%
Rama Professional Ruoka Laktoositon 15% 1L
/l
0.8 l
0%
Knorr Yrttikastike 3 kg / 30 L
/kg
0.2 kg
0%
Knorr Vaalea peruskastike 4,25 kg/50 L
/kg
0.1 kg
0%
Pinaattipalat, pakaste
/kg
0.2 kg
0%
Viimeistely
Juustoraaste, laktoositon
/kg
0.1 kg
0%
Raaka-aineen nimi
/
Vastuunvapauslauseke: Esitetyt hinnat ovat arvioita, jotka perustuvat tukkujen markkinahintoihin. Hinnat ovat alttiita muutoksille, kausivaihteluille ja tarjonnan määrälle. Unilever Food Solutionsia ei voi pitää vastuussa vaihteluista tai eroista todellisiin hintoihin.
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Täyte
-
Pomodoro Rosso -vihannessekoitus, pakaste 1.0 kg
-
Fetajuusto, kuutioitu 0.4 kg
Kastike
-
Vesi 2.0 l
-
Rama Professional Ruoka Laktoositon 15% 1L 0.8 l
-
Knorr Yrttikastike 3 kg / 30 L 0.2 kg
-
Knorr Vaalea peruskastike 4,25 kg/50 L 0.1 kg
-
Pinaattipalat, pakaste 0.2 kg
Viimeistely
-
Juustoraaste, laktoositon 0.1 kg
Valmistus
-
Täyte
- Mittaa voideltuihin GN-vuokiin raaka pasta, vihannessekoitus ja fetajuustokuutiot
- Sekoita raaka-aineet keskenään
- Huom! 20 annoksen ohjeesta tulee 1 kpl 1/1 65 mm GN-vuokaa
-
Kastike
- Sekoita yrttikastikeainekset vaalean peruskastikkeen kanssa kylmään veteen
- Lisää Knorr Ruoka 15% ja sulatettu pinaatti
- Kaada kastike vuokiin ja sekoita varovasti
-
Viimeistely
- Ripottele pinnalle juustoraastetta
- Paista 160 asteessa yhdistelmäuunissa höyrypaistolla (höyry 60%) noin 40 minuuttia
- Anna vetäytyä ennen tarjoilua