Feta-kinkkupannari
Pannukakku voidaan valmistaa myös suolaisena versiona lisäämällä taikinan joukkoon kinkkua, kasviksia ja juustoa. Se sopii aamu- tai välipalaksi tai vaikkapa kokouskahville suolaiseksi tarjottavaksi.

Raaka-aineet
Työohje
-
Kevytmaitojuoma, laktoositon 7 l
-
Vehnäjauho 2.5 kg
-
Kananmuna 2.5 kg
-
Kauralese 0.5 kg
-
KNORR Lihaliemi, vähäsuolainen 1kg/125L 0.1 kg
-
Turun Sinappia Mieto 6 kg 0.15 kg
-
Kinkkusuikale 0.5 kg
-
Kesäkurpitsa 2 kg
-
Fetajuusto 1.5 kg
Valmistus
-
Työohje
Sekoita kaikki taikinan raaka-aineet keskenään. Anna taikinan turvota hetki. Sekoita taikinan joukkoon kinkkusuikaleet, raastetut kesäkurpitsat ja fetajuustomurut. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun GN -vuokaan. (100 annoksen ohjeesta tulee 10 kpl 1/1 GN-vuokaa) Paista kypsäksi +170 °C:ssa noin 35 - 40 minuuttia.
Leikkaa pannukakku tarjolle ja tarjoile salaatin kanssa.