Menu

Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

+

Tuöohje

  • Rypsiöljy 0.1 l
  • Sipulikuutio, pakaste 1.0 kg
  • paprika 1.5 kg
  • Vesi 7.0 l
  • Knorr Kalaliemi, vähäsuolainen 1kg/125L 0.05 kg
  • Juustokumina 0.02 kg
  • Kidney papu, punainen, säilyke 1.5 kg
  • Sei-turskakuutio, pakaste 4.0 kg
  1. Tuöohje

    • Freesaa sipulit ja paprikakuutiot.
    • Sekoita tomaattikeittopohja kylmään veteen ja kaada pataan. Lisää Tomatino ja mausteet sekä valutetut kidneypavut. Lisää kohmeiset kalakuutiot. Hauduta kypsäksi ja sekoita varovasti, ettei kalan rakenne rikkoonnu.
    • Tarjoa keitetyn riisin kanssa.