Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

+

Appelsiini-Chilikala

  • Sei-Lohikuutio -sekoitus 3.0 kg
  • Knorr Citrusmauste 1,2 kg
  • Rama Professional Fraiche 24 % maitopohjainen kasvirasvasekoite 1L 1.0 l
  • Rama JuustoCrème, sulatejuustopohjainen valmiste 3,5 kg, vähälaktoosinen 0.6 kg
  • Appelsiinimehutiiviste 0.1 l
  • Knorr Sunshine Chili 1 L 0.1 l
  • Knorr Kalafondi, tiiviste 1 L/50 L 0.1 l
  • Ruohosipuli
  • Maizena Snowflake 4 kg
  1. Appelsiini-Chilikala

    • Mausta kalakuutiot Knorr Citrusmausteella ja laita 1/1 65 mm GN-vuokaan
    • Yhdistä kuorrutuskastikkeen ainekset keskenään ja lisäälopuksi kylmään vesitilkkaan sekoitettu Maizena Snowflake
    • Levitä kastike kalojen päälle ja kypsennä kiertoilmauunissa +150º C kypsäksi n. 20-30 minuuttia