Raaka-aineet
Työohje
-
Lehtikaali 500.0 g
-
Västerbotten-juusto, raastettuna 100.0 g
-
Kurpitsansiemen 90.0 g
-
Valkosipuli, raastettuna 5.0 g
-
Oliiviöljy 1.0 dl
-
Rapsiöljy 1.0 dl
-
Sitruunamehu, tuorepuristettua 10.0 g
-
Suola 10.0 g
-
Kantarelli 400.0 g
-
voita, laktoositon 20.0 g
Valmistus
-
Työohje
- Pilko kaalit pieniksi paloiksi ja kiehauta melkein kypsäksi suolavedessä.
- Sekoita kaali, juusto, valkosipuli ja meloninsiemenet ja lisää öljy.
- Lisää Knorr Professional Intense Flavours Mushroom Earth ja mausta sitruunalla, suolalla ja pippurilla.
Ennen tarjoilua
- Ruskista sienet voissa ja mausta suolalla ja pippurilla.
- Tarjoa pesto pastan kanssa, laita pizzan päälle tai käytä leivällä kasvislevitteenä. Koristele sienillä.