Menu

Raaka-aineet

+

Työohje

  • Lehtikaali 500.0 g
  • Västerbotten-juusto, raastettuna 100.0 g
  • Kurpitsansiemen 90.0 g
  • Valkosipuli, raastettuna 5.0 g
  • Oliiviöljy 1.0 dl
  • Rapsiöljy 1.0 dl
  • Sitruunamehu, tuorepuristettua 10.0 g
  • Suola 10.0 g
  • Kantarelli 400.0 g
  • voita, laktoositon 20.0 g

Peston pohjoismainen rustiikki, maukas, terveellinen ja vitamiinipitoinen versio. Sopii sekä arkeen että juhlaan.

...

Valmistus

  1. Työohje

    • Pilko kaalit pieniksi paloiksi ja kiehauta melkein kypsäksi suolavedessä.
    • Sekoita kaali, juusto, valkosipuli ja meloninsiemenet ja lisää öljy.
    • Lisää Knorr Professional Intense Flavours Mushroom Earth ja mausta sitruunalla, suolalla ja pippurilla.
    Ennen tarjoilua
    • Ruskista sienet voissa ja mausta suolalla ja pippurilla.
    • Tarjoa pesto pastan kanssa, laita pizzan päälle tai käytä leivällä kasvislevitteenä. Koristele sienillä.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu