Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

+

Työohje

  • Lehtikaali 500 g
  • Västerbotten-juusto, raastettuna 100 g
  • Kurpitsansiemen 90 g
  • Valkosipuli, raastettuna 5 g
  • Oliiviöljy 1 dl
  • Rapsiöljy 1 dl
  • Sitruunamehu, tuorepuristettua 10 g
  • Suola 10 g
  • Kantarelli 400 g
  • voita, laktoositon 20 g
  1. Työohje

    • Pilko kaalit pieniksi paloiksi ja kiehauta melkein kypsäksi suolavedessä.
    • Sekoita kaali, juusto, valkosipuli ja meloninsiemenet ja lisää öljy.
    • Lisää Knorr Professional Intense Flavours Mushroom Earth ja mausta sitruunalla, suolalla ja pippurilla.

    Ennen tarjoilua

    • Ruskista sienet voissa ja mausta suolalla ja pippurilla.
    • Tarjoa pesto pastan kanssa, laita pizzan päälle tai käytä leivällä kasvislevitteenä. Koristele sienillä.