Raaka-aineet
Valmistusohje
-
Taateli 300.0 g
Valmistusohje
-
Tattari 25.0 g
Valmistusohje
-
Pellavansiemen 30.0 g
-
Seesaminsiemen 30.0 g
-
Hasselpähkinä 100.0 g
-
Kurpitsansiemen 50.0 g
Valmistusohje
-
Taateli
-
Kaakaopapu 50.0 g
-
Kaakaojauhe 15.0 g
-
Tattari
-
Pellavansiemen 3.0 g
-
Seesaminsiemen
-
Hasselpähkinä 43.0 g
-
Kurpitsansiemen
Valmistus
-
Valmistusohje
- Lämmitärama vaniljakastiketaateleidenkanssa.
-
Valmistusohje
- Keitä tattari kypsäksi
-
Valmistusohje
- Paahda siemenet uunissa tai pannulla
-
Valmistusohje
- Sekoita kaikki aineet tasaiseksi massaksi yleiskoneessa, lisää joukkoon taateleita ja siemeniä lisää jos massa jää köysäksi
- Pyörittele massasta palloja
- Laita pallot kylmään ja tarjoile terveellisenä välipalana